Euro 38,14 %0,21
Dolar 34,03 %0,08
Sterlin 45,41 %-0,23
Altın 2.866 %-0,28

Eda Taşpınar Kabak Çekirdeği Gibi Açıldı! Paylaşımları Olay Oldu!

Eda Taşpınar ve sevgilisinin yatak pozu büyük ses getirdi. İkilinin yataktaki görüntülerini görenler gözlerine inanamadı. Peki Eda Taşpınar, hesabında hangi fotoğrafları paylaştı? Çağrı Atakan ile ilişki yaşayan ünlü isim, adından söz ettirecek şekilde hareket ediyor. Sosyal medyadaki yatak pozu daha çok konuşulacak.

Eda Taşpınar

Eda Taşpınar, son zamanlarda sosyal medyayı aktif olarak kullanması nedeniyle dikkatleri üzerine çekiyor. Bu nedenle ünlü ismin Instagram hesabı takibe alındı. Öyle paylaşımlar yapıyor ki görenler gözlerine inanamıyor. Kendisi hakkında ortaya çıkan bir fotoğraf ise şok etkisi yarattı. 2021 yılında Survivor'da mücadele eden sevgilisiyle yatak pozu verdi.

Sevgilisiyle Yatak Pozunu Paylaştı!

Çağrı Atakan ve Eda Taşpınar'ın yatak pozu büyük ses getirdi. Birbirlerini öpen çift, büyük ses getiriyor. Büyük aşk yaşadıkları ilişkilerini sık sık sosyal medyadan paylaşmaları kimi zaman tepkilere de neden olmakta. Pek çok kişi, özellerinin özel olarak kalması gerektiğini düşünmekte. Ancak görülen o ki ikili paylaşımlarına hız kesmeden devam edecek.

Survivor'da Mücadele Etmişti

Öte yandan Eda Taşpınar'ın sevgilisi Çağrı Atakan, 2021 yılında Survivor'da dikkat çeken bir performans göstermişti. Sinirli hareketleri ile gündeme gelse de kendisinin başarılı bir yarışmacı olduğu hatırlanıyor. Daha sonra Survivor All Star 2022'ye çağırılmadı ancak hafızalarda yer edinmeyi başardı.

Yazar: Haberci
<