Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Eda Ece Beraber Yaşadığı Gözde Sevgilisini Tek Kalemde Sildi!

Üç yıldır deli dolu bir aşk yaşayan Eda Ece ve Buğrahan Tuncer, yine bir ayrılıkla gündeme geldiler. İkiliye yakın isimler, çiftin yeniden birlikteliklerine nokta koyduklarını iddia ettiler. Ünlü oyuncu Eda Ece ve ünlü basketbolcu Buğrahan Tuncer, 2019 yılında aşk yaşamaya başlamışlardı. Çalkantılı aşk hayatlarını gözlerden uzak tutmaya çalışan ikilinin birlikteliği adeta yılan hikayesine döndü.

eda ece

Bir dargın bir barışık yaşayan ikilinin yeniden ayrıldığı söylentileri gündeme bomba gibi düştü. Daha önce ‘’Özel hayatımla ilgili sürekli konuşmak, ayrıldım barıştım demek veya kavga ettiğimizi söylemek istemiyorum’’ açıklamalarında bulunmuştu. Fakat ikiliye yakın isimler, Eda Ece’nin üçüncü kez basketbolcu sevgilisinden ayrıldığını öne sürdüler.

Eda Ece Sevgilisini Bıraktı Gazetecilerden Kaçtı!

Geçtiğimiz hafta Yeniköy sahilinde sevgilisiyle yürüyüş yaparken görüntülenen Eda Ece, gazetecileri fark edince neye uğradığını şaşırdı. Panikleyen oyuncu, sevgilisi Buğrahan Tuncer’i yalnız bıraktı. Koşar adımlarla sahilden uzaklaşan Ece, röportaj vermek istemediğini belirtti.

Buğrahan Tuncer : ‘’Alnımızda Ne Yazıyor Bilmiyoruz’’

Ünlü oyuncu daha önce verdiği bir röportajında evlilik planlarının olup olmadığı sorularına cevap vermişti. Eda Ece, ‘’Aileme hep bağlı ve aile kurmak isteyen bir insan oldu. Buğra ile kısmet olur mu bilmiyorum, anlımızda ne yazıyor onu da bilmiyoruz. Şu an için bir hazırlık yok.’’ ifadelerini kullandı. İkili, son gelen bilgilere göre ayrılık iddialarını da kesin bir dille yalanladı.

 

Yazar: Haberci
<