Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Ece Seçkin Sosyal Medyayı Alev Alev Yaktı! Ece Seçkin'in Giydiği Dekolte Ortalığı Karıştırdı!

Ece Seçkin, Türk pop müziğiyle en sevilen ve çıkış yapan ünlüler arasında yer alıyor. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlü sanatçı, yaptığı paylaşımlarla hayranlarını adeta ağzını açıkta bırakıyor. Hatta kamera karşısına geçtiğinde verdiği cesur pozlarla beğeni yağmuruna tutularak hareket ediyor. Son yaptığı paylaşımlarda ise tekrardan cesur poz vererek yorum yağmuruna tutulmasını sağladı.

Ece Seçkin

Ece Seçkin, sosyal medya üzerinde yaptığı paylaşımlarla birlikte gündemden düşmeyen ünlüler arasında yer alıyor. Son paylaşımında ise derin yırtmaçlı bir kıyafet giyen sanatçı adeta beğeni yağmuruna tutuldu. Ayrıca sevenleri tarafından desteklenirken bazıları da eleştiri bazında yorumlar yapıldı.

Yapılan bazı yorumlar olarak “Yakıyorsun” denilirken bazı yorumlarında ise “Altında bir şey yok” denilerek eleştirisel yorumlarda bulundu. Daha önceden Gülşen’in konser kıyafetlerine yönelik eleştirilerine yanıt olarak da;

''Bir sahne kıyafetini külot diye adlandırmak zaten çok komik. Bir şey diyemiyorum, 2022 yılındayız. Dünyanın her yerinde sahne için dikilen özel kıyafetler, mayolar... Ben de giyiyorum benim şahsıma söylenmedi ama aynısının benzerini giyerek sahneye çıkıyorum' açıklamasını yapmıştı. Bunun üzerine de eleştirileri de kendine doğru çekmişti. Yaptığı paylaşımlarda hayranları tarafından da desteklenmeye devam ediyor.

ece-seckin.jpg

 

Ece Seçkin Instagram Hesabı

Ece Seçkin Instagram hesabı kullanıcı adı eceseckin olarak yer alıyor. Takipçi sayısı olarak da 1,8 milyon takipçisi bulunuyor.  Yaptığı paylaşımlar ise ortalama olarak 50 bin ve 100 bin arasında değişerek hareket ediyor.

Yazar: Haberci
<