Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Ece Erken'in Hesaplarına Neden Bloke Geldi? Ece Erken Zor Günler Yaşıyor!

Ece Erken'in banka hesaplarına bloke konulduğu ortaya çıktı. Ece Erken blokeye neden olan kişinin kim olduğunu öğrendiğinde ise sert tepki gösterdi. Yaptığı açıklama ile sosyal medyayı salladı. Peki ünlü sunucu Ece Erken neler söyledi? Eşinin arkadaşı olduğu belirtilen kişiye nefret kustu.

ece erken

Ece Erken, hesapları bloke edilince bu karara sert çıktı. Blokenin koyulmasına neden olan kişi hakkında öyle şeyler söyledi ki herkes şok oldu. Sosyal medyadan yaptığı açıklama ile o kişiyi ifşa eder nitelikte konuştu. Söz konusu gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde yer alacak.

Vefat eden eşinin ardından yaşanan bu gelişme Ece Erken'i iyice sinirlendirdi. Bloke koyulmasına neden olan kişinin Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun sözde arkadaşı olduğu belirtilmekte. Dolayısıyla Ece Erken bu kişiye oldukça sert çıktı. Yaptığı sosyal medya açıklamasında  ''Sokağa çıkarken utanman, ölüme sebebiyet vermekten kahrolman gerekirken uyduruk çekler yazıp ölen eşime iftira atıyorsun. Kasti benim hesabıma yaptığın bu blokeyle birlikte senin namussuz yaşamını, hapislerde çürüyeceğin günleri Allah nasip etsin ve yaptığın dolandırıcılığı herkese ispat edeceğim'' sözlerine yer verdi.

Eşi Silahlı Saldırıda Hayatını Kaybetmişti

Öte yandan eşi Mahmutyazıcıoğlu, silahlı saldırıda hayatını kaybetmişti. Bu acı haberden sonra Ece Erken bir süre kendine gelemedi. Alınan bloke kararının hemen ardından da nefret püskürdü. Son dakika gelişmeleri ve çok daha fazlasını sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Bakalım Ece Erken'in bu paylaşımından sonra bloke edilen hesapları ile ilgili bir gelişme yaşanacak mı?

Yazar: Haberci
<