Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Ece Erken'in Eşiyle İlgili Kararı Şaşırttı! Öyle Bir Şey Yaptı ki Duyanlar Şok Oldu!

Ece Erken, gündeme bomba gibi düşen bir hamle ile anılıyor. Ünlü isim, öyle şeyler söyledi ki duyanlar şaşırdı. Peki Ece Erken'in rahmetli eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile ilgili aldığı karar nedir? Bu hamlesi büyük ses getireceğe benziyor. Takipçileri bile çok şaşırdı diyebiliriz.

ece erken

Ece Erken, eşini silahlı saldırı sonucunda kaybetmişti. Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun vefatı sonrasında ortaya çok fazla iddia atıldı. Ünlü isim bir süredir yas tutuyor ve ekranlar dahi çıkmak istemiyor. Kendisi hakkında söylenenler için sert tepki göstermekte. Zaman zaman sosyal medya hesabından açıklamalarda da bulunmakta. Dolayısıyla ünlü isim son olarak şok eden bir hamlede bulundu.

Eşinin Soyadını Kullanmıyor!

Eşinin soyadını sosyal medya hesabından kaldıran Ece Erken, bir takipçisinin sorusu üzerine bunun nedenini söyledi. Aynı soyismi taşıyan bazı kişilerden ötürü böyle bir karar aldığını vurguladı. Dolayısıyla yaptığı açıklamalarla herkesi şaşırttı. Ünlü ismin bu kararından sonra takipçileri kendisine hak verdi.

Daha Önce de Açıklamıştı!

Ece Erken, daha önce eşiyle akraba olan veya kendisiyle şekilde tanışıklığı olan bazı kişilerden memnun olmadığını dile getirmişti. Bu açıklamasını ise "Eşimi çok sevdim ve onu özlemle anıyorum ama rahmetli eşimi yıllardır gelir kapısı olarak gören ve rahmetli olduktan sonra hala görmeye devam eden bu kötü insanlarla ismimin daha fazla yan yana gelmesini istemiyorum" sözleri ile gerçekleştirdi.

Yazar: Haberci
<