Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Ece Erken'den Acı Haber Geldi! Ece Erken'nin Sevenleri Yasa Boğuldu!

Ece Erken'in eşi silahlı saldırıda hayatını kaybetmişti. Ece Erken ise eşinin mezarına giderek paylaşımda bulundu. Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun mezarı başında fotoğraf çeken ünlü isim, Sevgililer Günü'nü eşinin mezarında kutladı. Üzüntüden 5 kilo verdiğini ifade etti. Takipçileri ünlü sunucu için üzülüyor.

Eşi Silahlı Saldırıda Ölen Ece Erken'den Üzücü Haber Geldi!

Ece Erken, geçtiğimiz haftalarda silahlı saldırıda hayatını kaybeden eşi ile gündeme gelmişti. Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili soruşturmada, saldırıyı gerçekleştirenlerin tutuklandığı belirtildi. Bu gelişmeler sonrasında Ece Erken'in üzüntüden kilo verdiği ortaya çıktı. Oldukça zor zamanlar yaşayan ünlü isim, kızlarının babası olan eşiyle ilgili paylaşımda bulundu. Sosyal medya hesabından sıkça paylaşım yapan Ece Erken'e sevenleri destek çıktı. Son olarak yaptığı paylaşım ile adeta yürekleri sızlattı.

Eşinin Mezarını Paylaştı!

Ece Erken, eşinin mezarını paylaşarak ne kadar üzüntülü olduğunu bir kez daha vurguladı. Sevgililer Günü'nde eşinin mezarını ziyaret etti ve çiçekler koydu. Bu acı veren gelişme ile karşılaşanlar ise gözyaşlarına hakim olamadı. Sosyal medyanın bu olayı konuştuğu görüldü. Ünlü sunucunun başına gelenler karşısında pek çok kişi duygulandı.

Ece Erken'i Görenler Üzüldü!

Başarılı ve güzel sunucuyu böylesine üzgün görenler de duygularına hakim olamadı. Bu zor zamanları nasıl atlatacağı merak ediliyor. Sanatçı çevresi ve aile dostları kendisine en zor anında destek olmayı sürdürüyor. Bu nedenle olayların sosyal medyada bir süre daha yankı yapacağı tahmin edilmekte.

Yazar: Haberci
<