Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Ece Erken Yapılan Usulsüzlükleri Tek Tek İfşa Etti! Eşinin Eski Eşine Demediğini Bırakmadı!

Ece Erken, yaptığı açıklama ile gündeme geldi. Ünlü isim, son zamanlarda eşinin eski eşi ve akrabaları ile büyük sorunlar yaşıyor. Hakkında çeşitli iddialara yer verilirken miras kavgası bir türlü ermedi. Kendisi miras istememesine rağmen hakkında iftiralar atılmıştı. Ece Erken'in ifşası çok konuşulacak...

Eşi Silahlı Saldırıda Ölen Ece Erken'den Üzücü Haber Geldi!

Ece Erken, yaptığı açıklama ile dikkatleri üzerine çekti. Kendisiyle ilgili iddialara da değindi ve eşinin vefatından sonra yapılan usulsüzlükleri tek tek paylaştı. Ünlü isim, son zamanlarda vefat eden eşinin yasını tutmak bir yana çeşitli akrabaları ile de büyük sıkıntılar yaşıyor. Öyle ki yaptığı sosyal medya açıklaması büyük ses getirdi.

Ece Erken'den Büyük İfşa!

Ece Erken, yaptığı açıklamada Ben şubat ayında ilaçlarla dururken, Şafak'ın ofisinde olan vekaletimi kullanıp, sigortalara, savcılığa başvuruda bulundun mu? Vekaletim bulunan Mete Menekşe'nin imzasını taklit ederek sigortalardan para almaya çalıştın mı?" diye sordu. Bu açıklamanın hemen ardından Avukat Mete Menekşe'den de Ece Erken'i destekler nitelikte bir açıklama geldi.

Avukat Mete Menekşe de Açıkladı!

Avukat Mene Menekşe, yaptığı açıklama ile Ece Erken'i doğrular nitelikte ifadelere yer verdi:

"Ece Erken adına 11.02.2022’de Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı’na yapılan müracaat tarafımdan yapılmadığı gibi, dilekçenin altındaki imza da şahsıma ait değildir. Konu hakkında gerekli şikâyet yapılacaktır"

Yazar: Haberci
<