Euro 38,06 %0,06
Dolar 34,07 %-0,04
Sterlin 45,41 %-0,22
Altın 2.874 %-0,02

Ece Erken Kocasının Ölümünden Sonra Miras Peşine Koştu! Ece Erken'e Mirastan Pay Verilmedi!

Ece Erken, eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümüyle birlikte bazı sorunlarla uğraşıyor. Mirası alamadığı yönündeki iddialar gündeme bomba gibi düştü. Ünlü isim sosyal medyadan açıklama yaptı ve hakkındaki asılsız olduğu belirtilen iddiaları değerlendirdi.

ece erken

Ece Erken'in eşi olan Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümünden sonra gündeme bomba gibi gelişmeler düştü. Ece Erken, yaptığı sosyal medya açıklamaları ile adından söz ettirdi. Kendisine mirasın gelip gelmediği merak ediliyor. Yasal olarak mirasın kendisine düşen kısmı da araştırılmakta. Bu konuda önemli iddialar ortaya atıldı ve Ece Erken yanıtını hemen verdi. Eşine ait olan lüks marka saatlerin satıldığı belirtiliyordu. Bu konuda da kendisinden önemli bir açıklama geldi.

Ece Erken'den Miras Açıklaması!

Ece Erken, yaptığı açıklamada saatlerin satılması gibi bir haberi yeni öğrendiğini, kendisinin de sosyal medyadan duyduğunu söyledi. Söz konusu bu gelişme ışığında bizleri başka neler bekliyor zamanla göreceğiz. İddiaları reddetmesinin yanı sıra hile ile eşinin sahip olduğu varlıklardan yararlananların er ya da geç hesap vereceğini ekledi.

Sosyal Medyadan Açıklama Yaptı!

Ece Erken, sosyal medyada yaptığı açıklama ile aşağıdaki sözlere yer verdi:

"Kim ne haksızlık, dolandırıcılık yaptıysa, kim eşime ait olan evi izinsiz kiraya verdiyse en az katiller kadar ifşa olacaklar ama hayat ne garip bu ucuzluklara artık şaşırmıyorum. Meğer hepsi açmış. Başınıza gelmedikçe anlamazsınız." Bu ifadesinden sonra ise sosyal medya bir anda ünlü ismi konuşmaya başladı.

Yazar: Haberci
<