Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Ebru Yaşar Meslektaşına Fena Satıştı! Ebru Yaşar Sözlerine Meslektaşı Sessiz Kaldı!

Ebru Yaşar'ın Gülşen için yaptığı yorum gündeme düştü. Magazin gündemi, Gülşen'in bu yoruma nasıl yanıt vereceğini merak ediyor. Başarılı şarkıcı, çıkardığı albüme gelen tepkiyle birlikte dikkat çeken açıklamalarda bulunabilir. Peki Ebru Yaşar, Gülşen'in albümüne ilişkin neler söyledi?

ebru yaşar

Ünlü isim Ebru Yaşar, geçtiğimiz günlerde önemli bir reklam çekimine katıldı. Halı markasının reklam yüzü olması nedeniyle büyük ilgi gördü. Kendisinin reklam filminden sonra ise Gülşen ile ilgili yaptığı yorum dikkat çekti. Gülşen'in albümüne vurgu yaparak bir parçasıyla ilgili konuştu. Bergen'e Saygı ismindeki albümde yer alan Sen Affetsen parçasına ilişkin "Güzel, fena değil. Kendince yorumlamış. Şarkılar konusunda her zaman öncü olduğumu söylüyorum"

Gülşen'den Açıklama Gelmedi

Öte yandan polemik yaratabilecek şekildeki açıklamalar dikkat çekti. Gülşen'in ise Ebru Yaşar'a herhangi bir cevap vermediği görüldü. İkili arasında gerilim yaşanmadı. Dolayısıyla Ebru Yaşar'ın sözleri karşılıksız kaldı da denebilir. Kendisi polemik istemediğini belirtse de sözleri ile gündeme gelmeye devam ediyor. Magazin gündeminden hiç eksik kalmıyor.

Fizik Tedavi Gördüğünü Açıkladı

Öte yandan Ebru Yaşar, fizik tedavi gördüğünü söyledi. Dizlerindeki sorundan ötürü doktorların biraz daha süre verdiğini belirtti. 10 haftalık süreci başarı ile tamamlaması bekleniyor. Sağlığın her şeyden önce geldiğini vurguladı. Bu nedenle pek çok iş teklifinin de aksadığını belirtti.

Yazar: Haberci
<