Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Ebru Şahin Yaptığı Paylaşımla Herkesi Heyecanlandırdı! Ebru Şahin Sete Çıktı!

Ebru Şahin, dizi setinden yaptığı paylaşımla çekimlerin başladığını duyurdu. Destan dizisi finali için herkes merakla bekliyor. ATV dizisindeki performansı ile dikkatleri üzerine çeken ünlü isim, son defa sete dahil oldu. İşte kendisinin yaptığı sosyal medya paylaşımı...

ebru şahin

Ebru Şahin, yaptığı paylaşım ile dikkatleri üzerine çekti. Destan dizisiyle adından söz ettiren ünlü isim, şu sıralar dizinin final çekimi için ekran karşısına geçti. Peki ya sevilen yapımla ilgili başka neler biliyoruz? Güncel gelişmeler ve çok daha fazlası gözler önüne serilecek. Ebru Şahin'den gelen hamle büyük ses getirebilir.

Destan Finali Çekiliyor

Destan dizisi aniden final yapmak zorunda kaldı. Dolayısıyla dizinin sona ermesi izleyiciler tarafından üzüntü ile karşılandı. Şimdi ise gelinen noktada dizinin ne zaman final bölümü yayınlanacak heyecanla bekleniyor. Şimdilik bu konu ile ilgili bir açıklama yapılmış değil. Yine de önümüzdeki günlerde çeşitli detaylara yer verilecektir.

Yeni Projei Ne Olacak?

Öte yandan Ebru Şahin'in yeni projesi de merak ediliyor. Güzel oyuncu, Destan dizisi finalinden sonra çeşitli teklifleri değerlendirecek. Dolayısıyla ATV dizisi bittikten sonra kendisiyle ilgili yeni haberler ortaya çıkabilir. Bakalım bu sefer hangi dizi veya film projesi ile izleyicilerin karşısına çıkmayı hedefliyor?

Yazar: Haberci
<