Euro 37,97 %-0,07
Dolar 34,07 %0,00
Sterlin 45,42 %-0,20
Altın 2.874 %0,01

Ebru Polat Resmen Dekolte Show Yaptı! Paylaşımları Sosyal Medyayı İkiye Böldü!

Ebru Polat, yaptığı paylaşımlarla milyonların dikkatini çekti. Şarkıcı olmasına rağmen genel olarak dekolteli paylaşımları ile gündeme geliyor. Peki ya Instagram'ı sallayan fotoğrafında üstünde neler vardı? Hem ilgi hem de tepki çekmeyi başardı. İşte gündeme bomba gibi düşen Ebru Polat fotoğrafı...

ebru polat

Ünlü şarkıcı Ebru Polat, gündeme sanatıyla değil giydiği kıyafetlerle geliyor. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla adından söz ettirdi. Peki ünlü isim bu paylaşımında neler giyiyordu? Son dakika Ebru Polat dekolteli paylaşımı ve aldığı tepkileri sizlerle paylaşacağız. Ünlü ismin yine gündeme bomba gibi düşmesi şaşırttı. Yaptığı paylaşımlar genel olarak dekolteli ve ilgi çekecek cinsten.

Dekolteyi Eksik Etmiyor!

Giydiği kıyafet ile dekoltesini eksik etmeyen ünlü şarkıcı, tepkilere rağmen bunu yapmaya devam ediyor. Düzenli olarak Instagram hikayesi paylaşmakta. Paylaşımlarının çoğu ise mini kıyafetlerden oluşuyor. Vücudunun belirli bölümlerinin belli olduğu ve ilgi çekeceğini bilerek bu paylaşımları yaptığı tahmin edilmekte.

Tepki de Çekiyor!

Kimi zaman dekolte konulu paylaşımlarının tepkilere neden olduğu ve bunun da paylaştığı fotoğrafların yorum kısmında tartışıldığını görmekteyiz. Dolayısıyla takipçi sayısı artsa bile kimi zaman antipati topladığı da söylenebilir.

Yazar: Haberci
<