Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Ebru Gündeş ve Bahar Candan'dan Eski Sevgili Savaşı Başladı! Ebru Gündeş Bu Duruma Sessiz Kaldı!

Alınan bilgiler neticesinde Ebru Gündeş’in aşk yaşadığı Rassan Khoshnaw’ın eski sevgilisi ortaya çıktı. Bu kişinin Bahar Candan olduğu söyleniyor. İşte haberin tüm detayları...

Ebru Gündeş ve Bahar Candan

Güçlü sesi ve şarkılarıyla adından çokça bahsettiren Ebru Gündeş yine gündeme bomba gibi düştü. Yediden yetmişe herkesin dilinde dolaşan şarkılarıyla büyük bir başarıya imza attı. Şarkıları kışın özel hayatı ile de gündeme gelen Ebru Gündeş, 11 yıllık eşi Reza Zarrab’la tek celsede boşandı. Başarılı şarkıcının kuzey Iraklı iş insanı Rassan Khoshnaw ile ilişki yaşamaya başladığı söyleniyor.

Ebru Gündeş’in Yeni Sevgilisi...

Yetenekli şarkıcı Ebru Gündeş’in yeni sevgilisi olduğuna dair iddialar ortaya atıldı. Hatta yeni sevgilisinin Ebru Gündeş’in konserlerine gittiği de belirtildi.  Al Sana Haber isimli magazin programının yorumcuları Yeliz Yeşilmen, Özlem Uçar, Adrian Öztürk ve Bahar Candan magazin gündemini değerlendirdi. Ebru Gündeş’in kendisinden 20 yaş küçük biri ile sevgili oldu değerlendirilirken Bahar Candan’ın yaptığı açıklamalar herkesi şaşkına çevirdi. Bunun ardından Bahar Candan canlı yayında Ebru Gündeş’in yeni sevgilisinin eski sevgilisi olduğunu açıklayarak bombayı patlattı.

Bahar Candan Şoke Etti

Canlı yayında Ebru Gündeş’in beraber olduğu kişinin eski sevgilisi olduğunu söyleyen Bahar Candan herkesi şaşkına çevirdi. Ortaya atılan bu iddiaların ardından 28 yaşında olduğu söylenilen iş insanı Rassan Khoshnaw’un da 31 yaşında olduğu iddia ediliyor. Bu konu hakkında daha fazla yorum yapmak istemediğini dile getiren Bahar Candan eski sevgilisinin Ebru Gündeş ile birlikte olmasının kendisini ilgilendirmediğini, hayatında biri olduğunu aktardı.

Yazar: Haberci
<