Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Ebru Gündeş Hayatına Kaldığı Yerden Devam Ediyor! Ebru Gündeş İş İnsanı İle Gerçekten Evlendi mi?

Ebru Gündeş ve Rassan Khoshnaw'ın evlendiği belirtiliyor. Iraklı iş insanı ile gerçekten hayatını birleştirdi mi? Güncel detaylarla birlikte çeşitli ifadelere yer verildi. Öte yandan merak edilenler de yanıt buluyor. İşte Ebru Gündeş'in Türkiye'den ayrılacağı ve yurt dışında yaşayacağı iddiaları...

Ebru Gündeş ve Bahar Candan

Ebru Gündeş'in hayatını Rassan Khoshnaw ile birleştirdiği iddia edildi. Ünlü sanatçının Iraklı iş insanı ile evlendiği yönündeki iddialar büyük ses getirdi. Kendisinin artık yurt dışına yerleşeceği bu nedenle kızı için orada okul baktığı dahi belirtildi. Peki bu söylemler doğru mu? Ünlü isimden gelecek açıklama her şeyi değiştirebilir. Sosyal medyanın dikkatini çeken detaylar ve çok daha fazlası haberimizde olacak.

Ebru Gündeş Evli mi?

İddialar doğrultusunda evli olduğu söyleniyor. Ebru Gündeş ve Rassan Khoshnaw'ın evliliği sonrasında artık Türkiye'ye çok daha az geleceği söylenmekte. Dubai'ye taşınacağı belirtiliyor ve bu detay büyük ses getirecek. Öte yandan kendisiyle ilgili merak edilenler de yanıt buluyor.

Yakında Açıklama Gelebilir

Öte yandan başarılı sanatçı Ebru Gündeş'ten kısa süre içerisinde bir açıklama gelebilir. Güncel detaylar ve çok daha fazlası haberimizde yerini almaya devam edecek. Son zamanlara damgasını vuracak olan bu detayla ilgili çok fazla yorum yapıldı. Sosyal medya bu gelişmeyi konuşuyor.

Yazar: Haberci
<