Euro 38,00 %-0,02
Dolar 34,09 %0,00
Sterlin 45,47 %-0,06
Altın 2.874 %1,62

Ebrar Karakurt Eski Sevgilisini Resmen Sildi Attı! Yeni Sevgilisi İle Boy Gösterisi Yaptı!

Ebrar Karakurt, İmge ile olan ayrılığından sonra yeni bir aşka yelken açtı. Genç oyuncu ile birlikte görüntülendi ve sosyal medya bu haberi konuşuyor. Aşklı paylaşımlar yapan ikili, bir anda gündem haline geldi. Peki Ebrar Karakurt'un yeni sevgilisi kim? İşte milli basketbolcu Ebrar Karakurt'tan dikkat çeken gelişmeler...

Ebrar Karakurt

Ebrar Karakurt'un yeni sevgilisinin kim olduğu ortaya çıktı. Pek çok kişinin merka ettiği gelişmeler ve çok daha fazlası gözler önüne serildi. Peki ünlü oyuncu hakkında neler biliyoruz? Milli basketbolcunun sevgilisi hakkında bilinmeyenler ortaya çıktı.
İrem Tuncer ile Sevgili Oldu!
Ebrar Karakurt'un yeni aşkı genç oyuncu İrem Tuncer oldu. Yer aldığı diziler ve tiyatro oyunları ile adından söz ettire ünlü oyuncu, şimdilerde aşk yaşıyor. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Ebrar için güneş benzetmesi yaptı. Üstelik ona aşık olduğunu söylemekten de çekinmiyor. İkilinin yaşadığı aşk gündeme bomba gibi düştü.
Baraj Dizisinde Oynamıştı
Genç oyuncu İrem Tuncer, Baraj dizisinde canlandırdığı Fulya karakteri ile adından söz ettirmişti. Daha sonra ünlü isme pek çok yerden teklif geldiği belirtiliyor. İrem Tuncer ve Ebrar Karakurt aşkı gündeme bomba gibi düşerken ikilinin  yakın zamanda daha fazla paylaşıma imza atacağını tahmin ediyoruz. Ebrar Karakurt'un İmge ile olan ayrılığı bir süre gündemden düşmemişti.

Yazar: Admin
<