Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Duygu Özaslan Sosyal Medya Paylaşımları Ortalığı Karıştırdı! Duygu Özaslan Sosyal Medya da Açıldıkça Açıldı!

Duygu Özaslan, yaptığı paylaşımlarla hayranlarını kendine aşık ediyor. Duştan sonra ıslak saçlarla çekildiği fotoğrafı sosyal medyada paylaştı. Maxim Muaf ile evlilik hazırlığını sürdüren Özaslan, yüzükle duş aldığı için eleştiri yağmuruna tutuldu. İşte Duygu Özaslan'ın dikkat çeken fotoğrafları...

Duygu Özaslan Sosyal Medya Paylaşımları Ortalığı Karıştırdı! Duygu Özaslan Sosyal Medya da Açıldıkça Açıldı!

Duygu Özaslan, sosyal medya fenomenliği ile binlerce kişiye hitap etmeye devam ediyor. Ünlü ismin yaptığı paylaşımlar sonrasında gündemden düşmediği görülmekte. Banyo yaptıktan sonra saçları henüz kurumadan çektiği bir fotoğraf çok beğenildi. Havlu ile saçlarını kurulamaya çalışsa da duştan yeni çıktığı belli oluyordu. Bu paylaşımla beraber parmağındaki yüzük de evlilik sorularını artırdı.

Yüzükle Duş Alıyor

Yakın zamanda Maxim Muaf ile evleneceği belirtilen Duygu Özaslan'ın, hayatını birleştireceği kişi ile birlikte yaşadığı bilinmekte. Üstelik yüzüğünü de yanından hiç ayırmıyor. Hatta sırf bu yüzden sosyal medya kullanıcılarının eleştirileriyle dahi karşılaşıyor. Evleneceği mesajını vermek için yüzük taktığını iddia edenler bile var. Ancak her ne olursa olsun Duygu Özaslan'ın yersiz eleştirilere kulak asmayıp kendini geliştirdiğini ve paylaşımlarını sürdürdüğünü görüyoruz.

Güzelliğiyle Nefesleri Kesti

Sosyal medyada içerik üreticiliği yapan Duygu Özaslan'ın güzelliği takipçilerinin beğenisiyle sonuçlandı. Paylaştığı fotoğraflarla beraber hem estetik hem de güzellik açısından farkını ortaya koyduğunu söyleyebiliriz.

Yazar: Haberci
<