Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Diva Bülent Ersoy'dan Hadise'ye Göndermeli Açıklama! Hadise Sessiz Kalmadı!

Hadise ve Bülent Ersoy arasındaki gelişmeler gözler önüne serildi. İkili hakkında neler biliyoruz? Pek çok kişi şok üstüne şok yaşadı. Aralarındaki tartışma dikkatleri üzerine çekmişe benziyor. İşte sosyal medyanın konuştuğu ve Diva'nın büyük tepki gösterdiği o olay...

Ünlü Sanatçı Bülent Ersoy

Diva Bülent Ersoy, yaptığı açıklama ile dikkatleri üzerine çekti. Hadise ve Bülent Ersoy'un menajeri Haluk Şentürk, herkesi şaşırttı. Öyle ki yanak yanağa poz verdikleri fotoğrafı sosyal medyada paylaştılar. Gündem haline gelen bu paylaşımla birlikte merak edilenler yanıt buldu. İşte Bülent Ersoy'un bu paylaşıma gösterdiği tepki ve çok daha fazlası haberimizde yerini aldı.

Bülent Ersoy Sessiz Kalmadı!

Bülent Ersoy, bu paylaşımdan rahatsız oldu ve tepkisini gösterdi. Ünlü isim öyle şeyler dedi ki esprili bir dille söylemesine rağmen gündem olmayı başardı. Bülent Ersoy, yaptığı açıklamada ‘’Gerçekten çok sevdiğim iyi bir çocuktur ama bu kadar ziyadesiyle sana yaklaşmasından sonra kendisine olan iyi niyetli sevecen yaklaşımlarım ve iyi niyetli fikirlerim her an pozisyonumun an itibariyle değişmesine sebep olabilir. Kendisini düşmanım ilan edebilirim! Birbirinize hiç dokunmamanızı, her ikinizin de sağlık ve selameti adına bilgilerinize sunuyor, en halisane duygularımla ilk ve son kez sizleri ikaz ediyorum!’’ ifadesine yer verdi.

Hadise Cevapsız Kalmadı!

Hadise ise yaptığı açıklama ile dikkat çekti. Bülent Ersoy'a verdiği yanıt ile şaşırttı. Hadise, "Divam, sizin düşmanlığınız bile bir ödül. Ama mesajınız alınmıştır. Bir dahaki buluşmamızda yanımızda sizin olmanızı çok isterim." açıklamasında bulundu.

Yazar: Haberci
<