Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Disney Plus Marka Elçileri Bir Araya Geldi! Birbirinden Ünlü İsimler Yerini Aldı!

Disney Plus'ta yer alması beklenen pek çok proje için geri sayım başladı. Birbirinden ünlü isimler marka elçisi olarak sahnedeki yerini aldı. Çekilen fotoğraflarda bulunan ünlü isimler ise heyecanlandırdı. Peki hangi oyuncular 14 Haziran'dan itibaren Disney Plus'ta yerini alacak?

2022-05-18_130354.

Disney Plus, 14 Haziran'da yayın hayatına başlıyor. Platformda pek çok proje yerini alacak. Dizi ve filmler için harekete geçildi. Çekimleri devam eden yapımların sayısı fazla. Açılışı Engin Akyürek'in başrolünde oynadığı ve hikayesini yazdığı Kaçış dizisi yapacak. Dolayısıyla büyük bekleyiş sürerken marka elçilerini görmek izleyicileri şimdiden heyecanlandırdı. Peki ya Disney Plus'ın marka elçileri kimler?

Çok Fazla Ünlü İsim Var!

Adından söz ettirmiş başarılı isimlerin marka elçisi olması sevindirdi. Pek çok kişi bu gelişmeyi olumlu karşıladı. Üstelik bir diğer olay ise marka elçisi olan oyuncuların projesiyle ilgiliydi. Peki ya kimler sahnede yerini aldı?  Aras Bulut İynemli, Aslı Enver, Burak Deniz, Can Yaman, Cansu Dere, Demet Özdemir, Eda Ece, Engin Akyürek, Halit Ergenç, Hande Erçel ve Pınar Deniz'i elçi olarak gördük.

14 Haziran'da Başlıyor!

Disney Plus'ın yayın hayatına başlamasına çok az bir zaman kaldı. Dünya çapında Disney Plus'a ait tüm içerikleri izleyebileceksiniz. Üstelik Türkiye için de özel içerikler üretilecek. Atatürk dizisi de bunlardan biri olarak görünüyor. Bakalım Atatürk dizisi dünya çapında ilgi görecek mi?

Yazar: Admin
<