Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Disney Plus, Can Yamanı Resmen Rehin Aldı! Can Yaman'ın Dizisi Ne Zaman Başlıyor?

Can Yaman, Disney Plus dizisinde oynayacak. Başarılı oyuncu şimdiden sergileyeceği performans ile adından söz ettirecek. Dizi çekimleri için Türkiye'ye gelmesi bekleniyordu. Peki hangi dizide oynayacak? Ay Yapım imzalı dizi için çekimlerin başlaması an meselesi. İşte diziye dair bazı bilgiler...

can yaman

Can Yaman, Disney Plus ile anlaşma sağlamıştı. Dolayısıyla Ay Yapım imzalı bir dizide rol alacak ve bu dizi yeni içerik platformunda yayınlanacak. Türkiye'de pek çok yapım çekecek olan Disney Plus, bu yönde pek çok oyuncu ile anlaştı. Piyasada adından söz ettiren ve başarılı oyunculuğu ile beğeni kazanan isimler ön plana çıkıyor. Peki Can Yaman hangi dizide oynayacak?

Çekimler Nisan'da Olabilir!

Öte yandan Can Yaman'ın başrolde oynayacağı dizi için çekimlerin Nisan ayında başlayabileceği ifade ediliyor. Çekimler başlamadan önce Türkiye'ye gelecek oyuncu, bir süredir İtalya'daydı. Farklı yapımlarda rol aldı ve yurt dışı deneyimini sonuna kadar yaşadı.

Bay Yanlış ile Üne Kavuştu

Öte yandan Bay Yanlış dizisi, kendisinin yurt dışına açılmasını sağladı. Dolayısıyla dizideki performansı ile sık sık gündeme gelmekteydi. Hali hazırda hala izlenen bu diziden sonra kariyeri oldukça hızlı ivme kazandı. Bakalım Disney Plus'taki dizide nasıl bir performans sergileyecek? Dizinin adı henüz duyurulmadı.

Yazar: Haberci
<