Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Dilan Çıtak Tatlıses'ten Gelen Pozlar Babasını Çıldırttı! Ünlü İsim Sosyal Medyayı Salladı!

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses'in paylaşımları sosyal medyayı büyüledi. Son olarak transparan kıyafeti dikkatleri üzerine çekti. Peki ya kendisi hakkında neler biliyoruz? Güncel detaylar ve çok daha fazlası haberimizde olacak. İşte gelişmelerle birlikte merak edilenler...

dilan çıtak

Dilan Çıtak Tatlıses'in son zamanlardaki paylaşımları dikkat çekiyor. Öyle ki güncel gelişmeler ve çok daha fazlası yanıt bulacak. Pek çok kişi bu pozlara ilk başta anlam veremedi. Sonrasında ise neler olduğunu anlamaya çalıştılar. Ünlü  isimle ilgili çeşitli ifadelere yer verilmekte. Peki ya babası İbrahim Tatlıses, bu pozlar hakkında neler düşünüyor?

Transparan Pantolon Giydi

Dilan Çıtak Tatlıses, transparan pantolonu ile poz verdi ve adından söz ettirdi. Yorumlarda ise pantolondan ötürü içinin gözüktüğünü belirtenler vardı. Pek çok kişinin yakından takip ettiği bu gelişme ile birlikte, paylaşımı kısa süre içerisinde binlerce beğeni aldı. Ünlü sanatçı ise durumla ilgili bir şey söylemedi.

Nişanlıyla Görüntüleri de Konuşulmuştu

Öte yandan nişanlısı ile sarmaş dolaş görüntüleri de magazin gündeminde yerini almıştı. İddialara göre aile içerisinde çatlak oluştuğuna dair ifadelere dahi yer verildi. Bu nedenle güncel olarak bizleri başka hangi gelişmelerin beklediğini sizlerle paylaşacağız. Tatlıses ailesinde neler yaşanıyor merak konusu haline geldi.

dilan-citak.jpg

Yazar: Haberci
<