Euro 38,13 %0,24
Dolar 33,99 %-0,08
Sterlin 45,24 %-0,59
Altın 2.870 %-0,15

Dilan Çiçek Deniz Ekranlara Dönüyor! Serkay Tütüncü ile Başrol Oynayacak!

Dilan Çiçek Deniz'in başrolde oynayacağı bir dizi ekrana gelecek. Serkay Tütüncü ile birlikte televizyona geri dönüyorlar. Peki ünlü oyunculara ve diziye ilişkin neler biliyoruz? Hangi kanalda yayınlanacağı da yakın zamanda kesinleşecek. Dolayısıyla dizinin senaryosu ve karakterleri paylaşıldı.

Dilan Çiçek Deniz

Dilan Çiçek Deniz, dijital içerik platformu için çektiği filmden sonra televizyona dönme kararı aldı. Ünlü oyuncunun başrolde oynayacağı dizinin detayları da paylaşıldı. Peki kendisi hakkında neler biliyoruz? Başrolde kendisine Serkay Tütüncü eşlik edecek. Bu gelişmenin hemen ardından hakkında çeşitli gelişmelere yer verildiğini de belirtelim. Dizinin ismi ve karakterlere dair son detaylar haberimizde...

Yeni Dizisi Belli Oldu!

Kusursuz Kiracı dizisinde oynayacak olan Dilan Çiçek Deniz, herkesi şaşkına çevirdi. Başarılı oyuncu bu dizide iki üniversiteli öğrenciden birisini canlandıracak. Mona karakterine hayat verecek olan ünlü oyuncu, dikkatleri şimdiden üzerine çekmişe benziyor. Çünkü imajında da değişiklik yaptı.

Dizi Hazırlıkları Sürüyor!

Öte yandan yaz aylarında damgasını vurmasını beklediğimiz Kusursuz Kiracı için hazırlıklar tam gaz devam ediyor. Dizinin hangi kanalda yayınlanacağı yakında belli olacaktır. Dolayısıyla dizi ile ilgili çeşitli gelişmeleri sizlerle paylaşmayı sürdüreceğiz. Dilan Çiçek Deniz ve Serkay Tütüncü ikilisi nasıl bir başarıya imza atacak yakın zamanda ortaya çıkacak.

Yazar: Haberci
<