Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Dilan Çiçek Deniz Dekolteyi Abartınca Eleştiri Yağmuruna Tutuldu!

Dilan Çiçek Deniz, dekolteli hali ile adından söz ettirdi. Cannes Film Festivali için hazırlandığı biliniyordu. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda güzelliği ile dikkat çekti. Göğüs ve bacak dekoltesi için çeşitli yorumlar yapıldı. Güzel oyuncu herkesi şaşırtmaya devam ediyor.

Dilan Çiçek Deniz

Dilan Çiçek Deniz, son zamanlarda yine adından söz ettiren bir hamle ile geldi. Başarılı oyuncu, Cannes Film Festivali'ndeki görüntüsüyle şaşırttı. Güzelliği ile tüm ilgiyi kendisine topladı. Yönetmen sevgilisi ile yakın zamanda evlenecekleri biliniyor. Dolayısıyla ikilinin evlilik telaşı sürerken bir yandan da kariyerleri için koşturmaları gözden kaçmadı. İşte güncel gelişmelerle birlikte yaşananlar ve çok daha fazlası haberimizde olacak.

Göğüs Dekoltesi Dikkat Çekti!

Dilan Çiçek Deniz'in hem göğüs hem de bacak dekoltesi çok konuşuldu. Cannes Film Festivali'ne damgasını vuran oyuncunun güzelliği nedeniyle tüm ilgiyi üzerine çektiği belirtiliyor. Peki ya kendisi hakkında başka neler biliyoruz? Şaşırtan bazı detaylar ve çok daha fazlası haberimizde yerini aldı.

Takipçilerinin Tepkisini Çekti!

Öte yandan sosyal medyada zaman zaman tepki çeken ünlü oyuncu, bu sefer de giydiği elbiseden ötürü eleştirildi. Takipçisi olan olmayan pek çok kişi kıyafetini abartılı buldu. Hal böyle olunca kendisiyle ilgili çeşitli gelişmelere de yer verildi.

Yazar: Haberci
<