Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Desten Dizisinin Başrol Oyuncusu Ebru Şahin'den Herkesi Şok Edecek Açıklama Geldi!

Ebru Şahin ve Cedi Osman hayranları tarafından desteklenen çift olarak yer alıyordu. Yeni haberiyle mutluluklarıyla paylaşan çift, evlilik yoluna giriyor. Sosyal medya üzerinden paylaştıkları fotoğraflarla birlikte takipçilerinin beğeni yağmuruna tutuluyor. Ebru Şahin ilişkisi hakkında açıklama yaptı. Yaptığı açıklamalar haberimizin detaylarında yer verildi.

Destan Dizisinin Oyuncu Kadrosu Belli Oldu! Ebru Şahin’in Partneri Belli Oldu

Ebru Şahin, Destan dizisinde rol almasıyla büyük hayran kitlesi elde etti. Dizide Akkız adlı karakterine hayat veriyor. Performansıyla birlikte ortaya çıkan oyuncu özel hayatıyla da takip ediliyor. Geçtiğimiz günlerde röportaj veren oyuncu merak edilen soruları cevapladı.

Ebru Şahin Röportajı

Ünlü basketbolcu Cedi Osman’la aşk yaşayan oyuncu, geçtiğimiz yıl içerisinde Kapadokya da evlilik telifi almıştı. Evlilik tarihi merak edilen oyuncu, ilişkisi hakkında  ''Cedi ile ilk günden beri hiçbir şeyimiz planlı değildi. İki sene önce böyle bir ilişki yaşayacağımı söyleseler 'Aynı şehirde bile biriyle böyle bir duygu yaşayamam' derdim. Ama bu bana hayatın hiç anlamadığım bir yanını gösterdi. Mesafelerin zorlayıcı olsa da aranızdaki bağı daha güçlü ve daha gerçek kılabileceğini öğrendim. Düğün aniden de olabilir, uzak bir tarihte de. Plan program yapmadık" açıklamasını yaptı.

Takipçileri tarafından desteklenen oyuncunun, yaza doğru sürpriz düğün yapılabilir. Cedi Osman, basketbol kariyerinde Cleveland Cavaliers yer almasıyla birlikte uzun mesafe ilişkisinden dolayı planlamalar yaz dönemine göre gerçekleşebilir. Her iki ünlünün de kendine göre kariyeri olduğundan süreç farklılaşabilir.

Yazar: Haberci
<