Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Deren Talu İçini Gösteren Kıyafeti ile Kendini İfşa Etti! Sosyal Medya üçe Bölündü..

Deren Talu'nun yaptığı paylaşımlara ilginç yorumlar geliyor. Kimisi dekolteli paylaşımları başarılı bulurken, kimisi ise Defne Samyeli'ye şikayet etti. Sosyal medya, bu paylaşımlarla etkileşim kazandı. İşte Deren Talu'nun birbirinden güzel ve dikkat çeken pozları...

derin-ve-deren-talunun-bikini-fotograflarina-begeni-yagmuru.

Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu için yapılan yorumlar büyük dikkat çekti. Pek çok kişi ünlü isim hakkında çeşitli değerlendirmelerde bulundu. Sosyal medyada kimi zaman yaptığı dekolteli paylaşımlarla gündem olan Deren Talu, Eren Talu ve Defne Samyeli'nin kızı olarak biliniyor. Güzelliği karşısında pek çok kişi beğeni tuşuna bastı. Yaptığı son paylaşım ise hem tepki hem de övgüyü beraberinde getirdi. Deren Talu'nun dekolteli fotoğrafları sosyal medyanın en çok konuşulan fotoğraflarından biri haline geldi.

Deren Talu'dan Dekolteli Fotoğraf!

Deren Talu'nun dekolteli fotoğrafından sonra pek çok kişi Defne Samyeli'nin ne düşündüğünü merak etti. Yorumlarda "annesi acaba kızı hakkında ne düşünüyor, neden kızına bir şey demiyor" gibi ifadelerde yer alıyordu. Ancak ünlü ismi beğenen ve güzelliğini öven insanlar da bulunmaktaydı. Dolayısıyla sosyal medya bu konuda oldukça karışmış vaziyette.

defne-samyelinin-kizi.jpg

Büyük İlgi Çekiyor

Genç yaşına rağmen yaptığı paylaşımlar ile beğeni kazanan ünlü isim, adeta gelecek vaat ediyor. Oyunculuk ve modellik konusunda pek çok kişinin övgüsünü kazanacağı tahmin edilmekte.

Yazar: Admin
<