Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Demet Özdemir'in Sevişme Sahneleri Ortaya Çıktı! Oğuzhan Koç Evlilik Teklifini Geri Çekti

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir'in neden ayrıldığı merak ediliyordu. İkilinin arası bozulmuştu ve bu durum araştırıldı. Aylar sonra ortaya çıkan gerçek şaşırttı. Şükrü Özyıldız'ın da dahil olduğu bu ayrılık hikayesinde Aşk Taktikleri filminde başrol oynaması büyük etken. İşte sonradan barışan çiftin ayrılmalarındaki neden...

6208cc01ed13441560e08418.

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir'in bir dönem ayrılması büyük ses getirmişti. İkili arasındaki ilişkinin sona ermesindeki gelişme tam anlamıyla paylaşılmamıştı. Ancak ortaya çıkan detay herkesi şok etti. Çünkü Aşk Taktikleri filmi fragmanı yayınlandı ve herkes yaşananları gördü. Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız'ın başrolde oynadığı filme ilişkin yaşananlar şaşırttı. Peki filmdeki sahneler nasıldı? Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir neden ayrılmıştı?

Filmdeki Sevişme Sahneleri Şaşırttı!

Şükrü Özyıldız ve Demet Özdemir arasında geçen sahneler şok etkisi yarattı. Oğuzhan Koç'un bunları gördüğü ve tepki gösterdiği belirtildi. Aralarının bu yüzden bozulduğu haberi iletiliyor. Daha sonra bu durumu tekrar konuştular ve araları düzeldi.

728xauto.jpg

1 Ay Sonra Barıştılar

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çifti, yaşanan gelişmeyle birlikte bir ay sonra barışmıştı. Aralarının kısa süre sonra düzelmesi dikkat çekti. İkili artık daha iyi anlaşıyor ve çeşitli sorunlarını konuşarak çözüyorlar. Bu durum ünlü isimlerin hayranları ve takipçileri tarafından da olumlu karşılandı. İkilinin yakın zaman sonra evlenecekleri gündeme geldi.

Yazar: Admin
<