Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Demet Özdemir'in Kıyafeti Sosyal Medyada Alay Konusu Oldu! Demet Özdemir Resmen Rezil Oldu!

Demet Özdemir, 30. yaşına ayak bastı. Ünlü ismin doğum gününde yaptığı açıklamalar dikkat çekiciydi. Üstelik giydiği sırt dekolteli ve iddialı kıyafet de çok konuşuldu. Peki kendisi nasıl bir açıklama yaptı? Yeni yaş gününe ilişkin sosyal medyadan kendini ifade etti. Fotoğrafı ise sosyal medyayı salladı.

Demet Özdemir

Demet Özdemir, geçtiğimiz günlerde 30. yaş gününü kutladı. Kutlama yapılırken giydiği kıyafetle daha fazla gündeme geldi. Başarılı oyuncunun sosyal medya hesabına yapılan yorumlar dikkat çekti. Milyonlarca takipçisi bulunan ünlü isim, son zamanların dikkat çeken oyuncuları arasında yer alıyor. Özel hayatıyla da gündeme geldiğini belirtelim.

Sırt Dekoltesi Dikkat Çekti!

Demet Özdemir'in kalçasına kadar uzanan sırt dekolteli beyaz elbisesi dikkatleri üzerine çekti. Oldukça farklı bir tasarım olması nedeniyle takipçiler de tasarım hakkında yorum yaptı. Peki sosyal medya kullanıcılarının merak ettiği

30. Yaş Mesajı Yayınladı!

Demet Özdemir, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada yeni yaşıyla ilgili konuştu: "30 ürkütücü gelebilir ama girince ısınıyorsun … Bizi biz yapan, her zaman iyiye güzele yönlendiren insanlar oldukça sırtınız hiçbir yaşta yere gelmez… Asıl iyi ki siz varsınız"  ifadelerine yer verdi. Ünlü oyuncunun yeni yaşının yanı sıra giydiği kıyafet de en az onun kadar konuşuldu. Yeni projelerle hayranlarını heyecanlandıran ünlü isim, bu sefer hangi dizi veya film projesi ile ekran karşısına gelecek göreceğiz.

Yazar: Haberci
<