Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Demet Özdemir'den Sosyal Medya Rekoru Kırdı! Gerçek mi Sahte mi Kafalarda Soru İşareti Bıraktı!

Demet Özdemir'in yeni projesi büyük ses getirecek. Öte yandan sosyal medyanın popüler ismi haline gelen oyuncu, rekor üzerine rekor kırdı. Dolayısıyla kendisiyle ilgili merak edilenler de yanıt buluyor. İşte sosyal medyanın enleri arasında farkını ortaya koyan oyuncuya dair merak edilenler...

demet özdemir

Demet Özdemir, sosyal medyada performansı ile dikkatleri üzerine çekiyor. Ünlü isimle ilgili çeşitli detaylara yer verildi. Öte yandan oyuncu hakkında neler öğrendik? İşte güncel gelişmeler ve çok daha fazlası yazımızda olacak.

Demet Özdemir Şaşırttı!

Demet Özdemir, Netfix'te rol aldığı Aşk Taktikleri filmi ile adından söz ettirmişti. Ünlü oyuncudan gelen bu hamle ile çeşitli detaylara yer verildi. Öte yandan oyuncuya dair başka neler biliyoruz? Güncel gelişmeler ve dahasına değineceğiz. Ünlü oyuncunun filmdeki performansı çok tutuldu. Bu nedenle bir ay içerisinde yüz binlerce tweet atıldı.

Sosyal Medyanın Popülerlerinden Oldu

Adba'nın yaptığı araştırmada sosyal medyanın en bilinen ve konuşulan ünlüleri arasında Demet Özdemir'in ayrı bir yere sahip olduğu ortaya çıktı. Dolayısıyla ünlü isim ile ilgili verilen bu detay da şaşırttı. Şimdi ise bizleri ne gibi gelişmeler bekliyor olacak hep birlikte göreceğiz. Demet Özdemir'in yapacağı açıklamalar da merakla bekleniyor. Kendisinden yeni proje hamlesi gelir ise çok konuşulacak.

Yazar: Haberci
<