Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Demet Özdemir Uzun Aradan Sonra Ekranlara Geri Dönüyor! Demet Özdemir'in Yeni Dizisi Belli Oldu!

Erkenci Kuş dizisiyle kariyerinde büyük bir çıkış yakalayan ve Doğduğun Ev Kaderindir ile yükselişini pekiştiren Demet Özdemir, sekiz aylık bir aradan sonra nihayet ekranlara geri dönmeye kadar verdi. Güzel oyuncunun set çalışmalarına başlayacağı tarih belli oldu.

demet özdemir

TV8 ekranlarında yayınlanan ve birçok ülkede ses getiren Doğduğun Ev Kaderindir ile kariyerinde önemli bir adım atan Demet Özdemir, uzun bir süredir ekranlardan uzaktaydı. Bu yaz Netflix platformunda çekilen ve başrolü Şükrü Özyıldız ile paylaştığı Aşk Taktikleri dizisiyle nihayet yeni projelere adım atacağını belirtti. Güzel oyuncunun son projesi de belli oldu.

Demet Özdemir’in Yeni Projesi Belli Oldu!

İddialara göre Demet Özdemir’in yeni projesi de belli oldu. Güzel oyuncu, Disney Plus platformu için hazırlanan Dünyayla Benim Aramda dizisi için anlaşma sağladı. Dizide başrol oyuncusu olarak Kerem Bürsin’de yer alacak. Proje ekibi, Bürsin’in yer almasını özellikle istiyor. Ayrıca dizide son yıllarda yıldızı parlayan oyuncu Hafsanur Sancantutan’ın da yer alacağı bildiriliyor.

Demet Özdemir’den Önce Hande Erçel Önerilmişti!

Disney Plus platformunda yer alan Dünyayla Benim Aramda dizisi için Demet Özdemir’den önce Hande Erçel önerilmişti. İddialara göre güzel oyuncu, dizide yer alan iddialı bir sevişme sahnesi nedeniyle projeden rahatsız oldu ve gelen teklifi reddetti. Hande Erçel’den sonra Demet Özdemir’e teklif götüren yapım ekibi, güzel oyuncu ile kısa sürede anlaşma sağladı.

 

Yazar: Haberci
<