Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Demet Özdemir Tekrar Tacı Geri Aldı! Demet Özdemir'in Kıyafetleri ve Paylaşımları Yoğun İlgi Gördü!

Geçen hafta sevgilisi Oğuzhan Koç'un evlilik teklifine evet yanıtını veren Demet Özdemir magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Aşk Taktikleri isimli yapımda yer alan Demet Özdemir bu defa sosyal medyada yaptığı paylaşımlar ile neredeyse her gün gündeme geldi. Şimdi ise giydiği kıyafetle sosyal medyayı salladı. İşte haberin tüm detayları...

demet özdemir

Vücudunu saran bir kıyafet ile sosyal medyada fotoğraf paylaşan Demet Özdemir fit vücudunu da böylesi belli etmiş oldu. Doğduğum Ev Kaderindir ve Erkenci Kuş gibi dizilerde rol alan Demet Özdemir son olarak Aşk Taktikleri isimli projede izleyici karşısına geçti.

Demet Özdemir Yine Gündem Oldu

En son sevgilisi Oğuzhan Koç'tan evlilik teklifi alan Demet Özdemir, bu teklife evet diyerek hayranlarını çok sevindirdi. Yetenekli oyuncu Demet Özdemir şimdi ise sosyal medyada yaptığı paylaşımlar ile neredeyse her gün gündeme geliyor. Alınan bilgiler neticesinde birçok derginin kapağında yer alan Demet Özdemir giydiği iddialı kıyafetler ile herkesin ağzını açık bıraktı.

Fit Vücudu Ortaya Çıktı

Geçtiğimiz günlerde vücudunu saran bir elbise tercih eden Demet Özdemir fit vücudu ille de çok konuşuldu. Birçok sosyal medya kullanıcısı tarafından yoğun ilgi alan fotoğraf kısa sürede beğeni yağmuruna tutuldu.

Yazar: Haberci
<