Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Demet Özdemir Artık Paraya Para Demiyor! Aldığı Bluz Dudak Uçuklattı!

Demet Özdemir'in yaptığı açıklama büyük ses getirmişti. Ünlü oyuncu, bu sefer de giydiği bluz ile şaşırttı. Çünkü o kadar yüksek bir fiyat ödedi ki bu parayı nasıl verdiğine akıl sır erdirilemiyor. İşte ünlü ismin ödediği para ile birlikte merak edilenler haberimizde yerini aldı.

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir

Demet Özdemir, son zamanlarda düğün hazırlığı ile gündeme geliyor. Ünlü isim, koronavirüse yakalandıktan sonra bir süre evinde karantina altında kalmıştı. Şimdi ise sosyal medyadaki paylaşımları ile dikkat çekiyor. Sağlığına kavuştuktan sonra öyle bir paylaşım yaptı ki herkes şok oldu. Ünlü ismin bluzunu görenler ne diyeceğini bilemedi.

Oğuzhan Koç Bile Şaşırdı!

Demet Özdemir'in bluzunu görenler ne diyeceğini bilemedi. Öyle ki fiyatını duyanlar şok oldu kaldı. Tamı tamına 41 bin TL'lik bluzu üzerinde taşıyan oyuncu, bir anda sosyal medyanın gündemine oturdu. Magazin gündeminden bir türlü inmeyen ünlü isim, bu sefer de sahip olduğu elbiselerle adından söz ettiriyor.

Hayranları Endişelenmişti

Öte yandan geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklama ile pek çok kişi endişelenmişti. Demet Özdemir, sağlığı hakkında bilgi vererek "3 yıldır hiç olmamıştım ama koronaya yakalandı. Ertelenen hiçbir şey yok öncelikle onu belirtmek isterim. Ben biraz ağrılı ve ağır atlatıyorum. Ama tedavim devam ediyor, yakında iyileşip geri dönüyorum. Lütfen dikkat edin, beni merak eden, adıma üzülen, arayan, soran herkese çok teşekkür ediyorum. Sizi seviyorum" ifadesine yer vermişti.

Yazar: Haberci
<