Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Demet Akalın'a Şampanya Tepkisi Dinmek Bilmiyor! Garsonun Başından Aşağı Şampanya Döktü!

Demet Akalın, yaptığı açıklama ile bazı detaylara yer verdi. Şampanya döktüğü video kısa süre içerisinde yayılınca kendisini ifade etti. Büyük tepki çeken videonun ardından çeşitli ifadelere yer verdi. Garsonun başından aşağı neden şampanya döktü? İşte son dakika gelişmesi...

demet akalın

Demet Akalın, konser verdiği esnada bir garsonun başından aşağı şampanya dökmesi dikkat çekti. Pek çok kişinin yakından takip ettiği ünlü isim, bu hareketiyle gündem oldu. Oysa ki kasıtlı olarak yapılan bu hamlenin herkes tarafından daha önceden haberdar oluğu biliniyordu. Dolayısıyla takipçilerin eleştirileri oldukça anlamsız çıktı. Demet Akalın, yaptığı açıklamada her şeyi tek tek anlattı.

Demet Akalın'dan Şampanya Yanıtı Geldi!

Ünlü sanatçı Demet Akalın, yaptığı açıklamada şampanyayı garsonun kafasından dökmesiyle ilgili çeşitli ifadelere yer verdi. Ünlü isim: "Ben şampanya paralarını diğer solistler gibi cebe değil, çalışanlara bırakıyorum. O gecede personel şefinin kendisi dök, dök diye ısrar ediyor. Gelen gurbetçi müşterilerde şampanyaları zaten, garsonların kafasından dökülmesi için gönderiyor. 10 senedir dökülüyor şampanyalar bu şekilde, şimdi mi battı birilerine? Aman zaten takmıyorum artık böyle şeyleri"  dedi.

Sosyal Medyada Linç Edilmişti

Demet Akalın, uzun süredir yapılan ve gelenek haline gelen kafadan aşağı şampanya dökmenin tepki haline gelmesine anlam veremedi. Garsonun şampanyayı kendisinin dökmesini istemesine rağmen böyle bir detay göz ardı edildi.

Yazar: Haberci
<