Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Demet Akalın Survivor 2022 Şampiyonunu Zaten Biliyor Muydu? Ortalık Fena Karıştı!

Demet Akalın'ın paylaşımı büyük ses getirdi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği Survivor 2022 ile ilgili itiraflarda bulundu. Öyle ki artık bizim bildiğimiz Survivor'da ifşa olayı bile yaşanmış olabilir. Acun Ilıcalı ve Nisa'yı hedef alan ünlü sanatçı, şok sözler sarf etti.

acun ılıcalı ve demet akalın

Demet Akalın, yaptığı açıklama ile gündeme geldi. Ünlü sanatçı, son zamanlarda TV8'de yayınlanan Survivor All Star 2022 programına sardı. Programı yakından takip ettiği biliniyor. Nisa'nın şampiyon olmasına teki gösterdi ve Adem ile Batuhan'ı desteklediğini belirtti. Bu gelişme sonrasında kendisine çeşitli sorular soran takipçilerine yanıt verdi. Öyle bir şey söyledi ki Survivor 2022 şampiyonunu önceden biliyor bile olabilir.

Survivor Şampiyonunu Biliyor muydu?

Ünlü isim, öyle bir açıklama yaptı ki herkes şok üstüne şok oldu. Survivor 2022 şampiyonunun belki de kulağına fısıldanmış olabileceğini ima eden yorumu herkesi şaşırttı. Şimdi ise Survivor All Star 2022'de bir ifşa skandalı mı yaşanıyor merak edildi. Acun Ilıcalı ile ilgili de sert yorumları olan Akalın, dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Acun İçin Kötü Konuşmuştu!

Demet Akalın, yaptığı açıklamada "Yahu adam kafaya koymuş, kılıfı uydurmuş. Olan kafa bacak dikiş içinde emekler çöp bir yarışma… Yazık, günah" ifadesini kullanmıştı. Bu gelişme sonrasında yaşananlar gözler önüne serildi.

Yazar: Haberci
<