Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Defne Samyeli'nin Kızı Yatakta Uzanırken Çektiği Videoyla Gündem Oldu! Derin Talu'yu Görenler Gözlerine İnanamadı!

Derin Talu'yu bu halde görenler gözlerine inanamıyor. Defne Samyeli'nin kızı bir anda gündem oldu. Yaptığı paylaşımla fenomen haline geldi ancak annesi bu videoya çok kızabilir. Yataktayken çektiği video bir anda büyük ilgi gördü. İşte detaylarıyla birlikte Derin Talu'nun o videosu...

Deren Talu

Defne Samyeli, kızları ile de adından söz ettirmekte. Güzel sanatçının kızları da kendisi kadar güzellikleri ile dikkat çekiyor. Ortaya çıkan bazı detaylar ise herkesi hayrete düşürecek cinstendi. Derin Talu'nun sosyal medyada paylaştığı videolar bir anda gündem oldu. Daha yeni yeni reşit olan ünlü isim, öyle videolar paylaşıyor ki ister istemez milyonlara ulaşıyor.

TikTok Fenomenliğine Başladı!

Derin Talu, şu sıralar TikTok fenomeni olarak karşımıza çıkmakta. Paylaştığı videolar abartısız milyonlarca defa izleniyor. Haliyle bu da kendisini fenomen yapmakta. Peki ya son paylaştığı videodaki hal ve hareketleri neden öyleydi? İzleyiciler ilk başta anlama veremedi.

Yataktaki Videosuyla Gündem Oldu!

Yatakta uzanırken çekmiş olduğu video bir anda çok izlendi. Bir şarkıyı playback olarak söyleyen Derin Talu, yaptığı hareketlerle gündem haline geldi. Dolayısıyla takipçileri kendisinin ne yapmaya çalıştığına anlam veremedi.

Yazar: Haberci
<