Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Defne Samyeli'nin Açıklamaları Magazin Dünyasını Ayağa Kaldırdı!

Kariyerine haber spikerliği ile başlayan ve daha sonra dizilerde yer alan Defne Samyeli, gündeme bomba gibi düşmeye devam ediyor. Yer aldığı projelerin yanı sıra seçtiği iddialı kıyafetler ve fiziğiyle de sıklıkla konuşuluyor. Dün akşam Bebek’te basın mensuplarıyla buluşan Samyeli, samimi açıklamalarda bulundu.

defne samyeli

Ünlü oyuncu, son günlerde olay olan Gülşen ve İzzet Yıldızhan’ın açıklamaları hakkında yorum yaptı. Samyeli, ‘’Ben insanların ne giydiklerine karışmam. Sahneye mayoyla çıkıyor dedikleri sanatçıları da çok başarılı buluyorum. Kimse kimsenin ahlak bekçiliğini yapamaz. Dünyanın her yerinde şov gösterisi diye bir şey var.’’ dedi.

Defne Samyeli Eski Kocası Hakkında Konuştu!

Defne Samyeli, kıyafet konusunda kesin düşüncelerini muhabirlere aktardı. Samyeli’ye gelen ‘’Şu an biriyle olsanız ve sahnede size karışsa izin verir misiniz?’’ sorusuna, ‘’Hayır. Evli olduğum dönemde kızlarımın babası karışırdı ama öğrenerek bu zamanlara kadar geldik. Bundan sonra öyle şeyler olamaz.’’ ifadelerini kullandı.

‘’Derin Talu ve Deren Talu ile Oynamak İsterim’’

Defne Samyeli, magazin gündeminin yakından takip ettiği Deren Talu ve Derin Talu hakkında da açıklamalarda bulundu. Samyeli, ‘’Birlikte bir projede yer almayı çok istiyoruz. Hatta bir teklif geldi ama anlaşamadık. Aklımızda birlikte bir şeyler yapmak var. Belki yapabiliriz. Birlikte oynama fikri bizi her zaman heyecanlandırmıştır.’’ ifadelerini kullandı.

Yazar: Haberci
<