Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Danilo'nun Sevgilisi Olduğu Söylenen MasterChef Yarışmacısından Şok Pozlar!

TV8'deki MasterChef programına damgasını vuran Pelin Zaman, Danilo ile sevgili iddialarıyla gündeme gelmişti. Yarışmacının sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar şok etti. Güzelliği ile ortalığı kasıp kavurdu. Danilo ile aşk yaşadığı iddiası yarışmacının işine gelmiş gibi gözüküyor...

danilo ve pelin zaman

Bir zamanlara damgasını vuran ve hatta Danilo ile sevgili olduğu iddia edilen Pelin Zaman, şok eden açıklamalarda bulundu. Kendisiyle ilgili çeşitli ifadelere yer verildi. MasterChef yarışmacısı, güncel gelişmelerle birlikte sosyal medyadan düzenli paylaşım yapıyor. Yarıştığı süre boyunca da adından söz ettirmişti.

Güzelliğiyle Büyüledi

Öte yandan yarışmanın yanı sıra sosyal medyadaki paylaşımlarla da takipçilerini büyülediği görülüyor. Ancak son paylaşımına biraz tepki dolu yorumlar geldi. Özellikle de paylaşımlara bakıldığında filtrenin fazla kullanılması göze çarptı. Yorumların bir kısmı da bununla ilgiliydi.

Danilo ile İlişkisi Oldu mu?

Öte yandan bir zamanlar Danilo Zanna ile aşk yaşadığı dahi iddia edilmişti. Bu konuda bir açıklama yapılmadı fakat magazin gündeminde bir süre kaldı. Dolayısıyla Pelin Zaman'ın şu sıralar konuşulmasında en önemli nedenlerinden biri de buydu. TV8'deki MasterChef yarışması kendisi için dönüm noktası olmuş olabilir. Sosyal medyada paylaştığı fotoğraflar büyük oranda dikkat çekiyor.

Yazar: Haberci
<