Euro 38,12 %0,12
Dolar 34,06 %-0,07
Sterlin 45,38 %-0,30
Altın 2.873 %-0,02

Cüneyt Arkın'ın Herkesten Sır Gibi Sakladığı ve Kimsenin Bilmediği Kızı Ortaya Çıktı!

Cüneyt Arkın'ın bilinmeyen bir kızı daha olduğu öğrenildi. Bu gelişmeden sonra hakkında çok daha farklı bilgiler elde ettik. Toplamda 2 çocuğu olduğu düşünülüyordu. Ancak öyle bir detay paylaşıldı ki herkes şaşkınlıkla karşıladı. Gündeme bomba gibi düşen bu hamle ile sosyal medya çalkalandı.

Cüneyt Arkın kızı

Cüneyt Arkın'ın yıllardır gözükmeyen kızı ortaya çıktı. Üstelik kendisi de tanımadığını belirtiyor. Gündeme bomba gibi düşen bu haberle birlikte kızı hakkında bazı detaylara ulaşıldı. Ünlü sanatçının sosyal medyada adından söz ettirmesi bu sefer farklı bir olay neticesinde gerçekleşti. Peki ya 50 yılı aşkın süredir görüşmediği kızı hakkında neler biliyoruz?

50 Yıldır Görmüyor!

Kızını 50 yıldır görmediğini bilinen Cüneyt Arkın, konuya ilişkin çok fazla detaya girmek istemedi. Normalde yalnızca iki oğlu olduğu bilinmekteydi. Ancak öyle bir detay paylaşıldı ki ünlü ismin 3 çocuğu olduğu öğrenildi. Murat ve Kaan adını koyduğu iki oğlu var ve artık bir kızının olduğu da biliniyor.

Kızının Adı Ne?

Cüneyt Arkının kızının ismi Filiz olarak açıklandı. Filiz Canlı ile bir araya gelip gelmeyeceği henüz kesin değil ancak adından söz ettirdiği kesin. Dolayısıyla ikili arasında bir yakınlaşma olacak mı ve yıllar sonra görüşecekler mi dolayısıyla bu konuya ilişkin bir şey söylenmedi. En kısa sürede ikili arasındaki gelişmeleri aktaracağız.

Yazar: Haberci
<