Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Cüneyt Arkın'ın Eski Eşleri Arasında Miras Kavgası Devam Ediyor!

Cüneyt Arkın'ın vefatıyla birlikte miras konusu gündeme geldi. Ünlü oyuncunun sahip olduğu mal varlıkları nasıl dağıtılacak? Eski eşler arasında bölüştürülmeye hazırlanırken, bir türlü anlaşma sağlanamadı. Bu durum sosyal medyada büyük tepki çekti. Oyuncu vefat bedeli bir hafta olmamışken yaşanan gelişmelere değineceğiz.

cüneyt arkın

Cüneyt Arkın vefat edeli birkaç gün oldu. Ünlü ismin ölümünden sonra eski eşlerinin miras için birbirine girdiği iddia edildi. Bir türlü anlaşamadıkları ve miras sorununu nasıl çözüleceği merak ediliyor. Söz konusu gelişmelerle birlikte merak edilenleri sizler için yanıtlayacağız. Dolayısıyla eski eşleri arasında problem de yansıtıldı.

Bir Türlü Anlaşamadılar!

İddialara göre Cüneyt Arkın'ın eski eşleri Güler Morcan ve Betül Cüreklibatır'ın bir türlü anlaşamadığı kaydediliyor. Miras konusunda nasıl bir uzlaşmaya gidileceği yakın zamanda ortaya çıkacak. Tüm bu gelişmeler ışığında yaşanacakları sizlerle paylaşmayı sürdüreceğiz. Peki ya miras konusunda nasıl bir paylaştırma olacak?

Sosyal Medyada Çok Konuşuldu!

Öte yandan Cüneyt Arkın'ın vefatının ardından mirasın tartışmaya açık olması biraz da tepki çekti. Çünkü ünlü oyuncu vefat edeli bir hafta olmamışken böyle bir olayın yaşanması üzdü. Sosyal medyada oyucuyu sevenler her iki tarafı da eleştirdi ve tepkisini gösterdi. Son dakika gelişmeleirni sizlerle paylaşmayı sürdüreceğiz. Şimdilik son durum bu gibi gözüküyor.

Yazar: Haberci
<