Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Çok Güzel Hareketler 2'de Nihat Hatipoğlu Taklidi Ortalığı Kahkaha Krizine Soktu!

Safa Sarı'nın Nihat Hatipoğlu taklidi çok konuşulacak. Çok Güzel Hareketler 2'de yaşanan gelişmeler gözler önüne serildi. Star TV programında neler oluyor? Dikkat çeken bazı gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde yer alacak. Nihat Hatipoğlu yine gündeme geldi.

Çok Güzel Hareketler 2'de Nihat Hatipoğlu

Çok Güzel Hareketler 2 programında yaşanan gelişmelerle birlikte Nihat Hatipoğlu'nun tiplemesi çok konuşuldu. Pek çok kişinin ilgi ile takip ettiği programda neler yaşandı hep birlikte göz atalım. Star TV'de yayınlanan program, eskisi gibi çok ilgi görüyor. Üstelik birbirinden başarılı oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çekmekte. Tüm bu gelişmeler dahilinde bizleri programda neler bekliyor?

Safa Sarı Tiplemesi Güldürdü

Yeni skeçte İftara Az Kala isimli programda Safa Sarı'nın tiplemesi çok konuşuldu. Nihat Hatipoğlu'nu canlandırması ile hem şaşırttı hem güldürdü. Çünkü oldukça başarılı bir tipleme yaptı. Adeta onu canlandırdığı anlaşıldı. Kendisinin şu ana kadar çok fazla ünlü ismi canlandırdığı biliniyor. Hatta kendisine oyunculuk konusunda ustalık yapan ve eğitim veren Yılmaz Erdoğan'ı bile canlandırdığını bilmekteyiz.

Star TV'de Ekrana Geliyor

Sevilen program Çok Güzel Hareketler 2, artık Star TV ekranlarında. Hatta bir süredir burada yayınlanıyor ancak Kanal D'den sonra yeni kanalın varlığından haberdar olmayanlar da mevcut. Dolayısıyla sizler de buradan Çok Güzel Hareketler 2 izlemeye devam edebilirsiniz. Eğlenceli skeçler hiç durmadan devam ediyor.

Yazar: Haberci
<