Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Ciciş Kardeşler Yaptıklarının Bedelini Ağır Ödedi! Esra Ersoy Hapse İlk Açıklama!

Ciciş Kardeşler'den biri olan Esra Ersoy, cinsel taciz nedeniyle cezaevine girdi. Aldığı hapis cezasıyla birlikte sosyal medyada büyük tepki gördü. Ceyda Ersoy ise açıklamada bulunarak herkesi bir kez daha şaşırttı. Ablası hapisteyken mutlu gözüken fotoğrafı ise ortalığı daha da karıştırdı.

Ciciş Kardeşler

Ciciş Kardeşler'den Esra Ersoy, dikkatleri üzerine çekecek bir suçlama ile karşı karşıya kalmıştı. 13 yaşındaki erkek çocuğuna cinsel tacizde bulunduğu ortaya çıktı. Mahkeme kararı ile tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bu gelişmeden sonra pek çok kişi sosyal medyada bu konuyu konuşmaya başladı. Zamanında televizyona çıkarak büyük bir ün kazanan ikili, daha sonra çeşitli projelerde yer almış ve geçimlerini bu şekilde sağlamışlardı. Geçtiğimiz yıl yaşanan bir olaydan ötürü suçlanan Esra Ersoy hakkında verilen karar dikkat çekti.

Kardeşini Savundu!

Esra Ersoy'un masum olduğuna inanan Ceyda Ersoy, daima onun yanında olduğunu vurguladı. Bu açıklamasıyla birlikte herkesi şaşırtmayı başardı. Kardeşi olduğu için savunduğunu söyleyenler fazlaydı. Sosyal medyadan uzunca bir yazı yayınladı ve kardeşine destek çıktığını ifade etti.

Ablası Hapisteyken Fotoğraf Paylaştı!

Ceyda Ersoy, ablası Esra Ersoy cezaevinde iken balıkçıda çekildiği fotoğrafı paylaştı. Takipçileri ise onun bu halde iken nasıl bu kadar mutlu gözüktüğü ve paylaşımda bulunduğunu sordu. Gündeme bomba gibi düşen bu detay karşısında Ciciş Kardeşler'in arasındaki bağ sorgulandı.

Yazar: Haberci
<