Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Cem Yılmaz'ın Yaptığı Hata Pahalıya Mal Oldu! Sosyal Medya'da Eleştiri Yağmuruna Tutuldu!

Cem Yılmaz belirli zamanlarda yaptığı gösterimlerde rekor kırarken bir yandan da bu gösterimlerin sıklıkla olması isteniliyor. Ünlü komedyen değindiği konularda gülme krizine sokarken her yaptığı yapımda efsane niteliğinde paylaşımları yapılıyor. Ancak son gösteriminde oldukça fazla eleştiriler aldı. Netflix ile anlaşma yaparak Diamond Elite Platinium Plus gösterisi yayınlanması sağladı.

cem yılmaz

Ancak sosyal medya üzerinden bir paylaşımı hata yapmasıyla gündeme geldi.Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan Cem Yılmaz yaptığı paylaşımla çoğu kişi tarafından araştırılma altına alınarak yanlış bir bilgi paylaştı. Bu durumda sosyal medya üzerinden geri dönüş sağlanarak tepki gösterildi.

Cem Yılmaz yaptığı paylaşım olarak;

“Gereksiz Bilgi: Cem Yılmaz son gösterisinde "Hem Russel Crowe ile hem Şener Şen ile filmi olan dünyada tek kişiyim ben" dese de kendisi gibi Russel Crowe ve Şener Şen ile oynayan biri daha var: Salih Kalyon” paylaşımını yaptı. Yapılan paylaşıma göre cevap olarak 2014 yılında çekimi yapılan Water Divinier filmi Salih Kalyon tarafından oynanışmıştı. Kalyon bu filmde Russel Crowe karakteri yönetmekle birlikte başrolde yer alan Doktor İbrahimi yönetmişti.

Cem Yılmaz ise Yılmaz Erdoğan’ın filminde yer alarak Çanakkale Savaşında yer alan üç oğlunu arayan bir babayı oynuyordu. Avustralyalı bir babayı yöneten Cem Yılmaz’ın Türkiye de yaşadığı olayları yansıtılıyordu. Film de hatta önemli bir büyük bölümü Çanakkale üzerinde çekimi yapılmıştı. Bu paylaşımı seyirciler tarafından iletilerek tepkiye neden oldu.

Yazar: Haberci
<