Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Cansu Dere Ünlü Şarkıcının Sevgilisiyle Yakalandı! Cansu Dere Sosyal Medyayı Ayağa Kaldırdı!

Yer aldığı her projede adından sıklıkla söz ettiren başarılı oyuncu Cansu Dere, son projesi Sadakatsiz ile ekranlarda performans sergilemeye devam ediyor. Kısa sürede milyonlarca seyirci kitlesine ulaşan Sadakatsiz dizisinin başrolü Dere, dizide canlandırdığı Asya karakteriyle taraflı tarafsız herkesin beğenisini toplamıştır.

cansu dere

Yayınlanan her bölümüyle seyircileri ekrana kilitleyen projelere sahip olan Cansu Dere, oyunculuk kariyerinde en üst noktalarda yer almaya devam ediyor. Güzel oyuncu, dizi performanslarının yanı sıra özel hayatıyla da çok merak ediliyor. Bir süredir kimseyle anılmayan Dere, ortaya atılan bomba aşk iddiası ile magazin gündemine tekrar düştü.

Güzel Oyuncu Yeni Bir Aşk İddiasıyla Anılıyor!

KANAL D ekranlarının başarılı dizisinde başrolü canlandıran Cansu Dere hakkında bomba gibi bir iddia ortaya atıldı. Geçtiğimiz günlerde bir çekim için bir araya gelen Cansu Dere ve dünya şampiyonu eskrimci Miles Chamley Watson, aşk iddialarıyla anılmaya başlandı. Yakıştırılan ve enerjileri beğenilen ikilinin bir süredir birlikte oldukları iddia ediliyor.

Rihanna’nın Eski Sevgilisi Çıktı

Cansu Dere ile bir çekimde bir araya gelen eskrimcinin bir dönem Rihanna ile aşk yaşadığı öğrenildi. Sabah yazarı Bülent Cankurt, ‘’Nasıl ve nerede tanıştıklarını bilmiyorum. Fakat aşkları yaklaşık iki ay önce başlamış. Cansu Dere, dergi kapağını süsleyen fotoğraflarla adeta aşkını ilan etti. Ünlü eskrimci, Türkiye’ye gelerek hem sevgilisi Cansu Dere ile zaman geçirmiş hem de bir dergi için özel pozlar vermiş.’’ dedi.

Yazar: Haberci
<