Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Cansel Çördük'ten Bikini Şov Geldi! Eliyle Sansür Yapmayı İhmal Etmedi!

Cansel Çördük'ten gelen açıklama büyük ses getirdi. Kendisinin bikinili paylaşımı şok üstüne şok yaşattı. Eliyle kapatması ise dikkat çekti. Peki ya Kısmetse Olur'un güzel ismi neden böyle bir şey yaptı? Tatilin tadını çıkarırken bikinili paylaşımlarından mahrum bırakmaması şaşırttı.

kismetse olur cansel çördük

Kısmetse Olur programında yarışan fenomen haline gelen Cansel Çördük, son zamanlarda sosyal medya hesabı üzerinden dikkat çeken paylaşımlarda bulunuyor. Öyle ki güncel gelişmelere bakacak olursak bikinili paylaşımları çok konuşulacak. İşte kendisiyle ilgili merak edilenler başta olmak üzere çeşitli detaylar haberimizde yerini aldı.

Cansel Çördük Herkesi Şaşırttı

Cansel Çördük, bikinili paylaşımı sonrasında herkesi şaşırttı. Güncel gelişmelere baktığımızda ise ünlü ismin tatil pozlarının sürekli olarak devam ettiği görüldü. Kendisi bir süredir tatil yapıyor. Haliyle paylaşımları da hiç eksik olmamakta. Öte yandan bir hamlesi ise büyük ses getirdi. Bu hareketini görenler ilk başta anlam veremese de sonradan anladı.

Eliyle Sansür Yaptı!

Bikinisiyle poz verirken eliyle göğüslerini kapatması gözden kaçmadı. Bu hamlesiyle birlikte neler yaşandığı merak edildi. Çünkü bu gelişmeyi kimse beklemiyordu. Kendisinin bir yandan bikini paylaşımı yapması öte yandan sansür uygulamasına anlam verilemedi. Sosyal medya fenomeni haline gelen Cansel Çördük ile ilgili yeni paylaşım olursa sizlere ileteceğiz.

Yazar: Haberci
<