Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Can Yaman Hayranlarının içi Burkuldu! Can Yaman Yeni Sevgilisini Paylaşı!

Can Yaman hakkında yeni bir aşk dedikodusu ortaya atıldı. Henüz sevgilisinden yeni ayrılan ünlü isim yeni bir aşka yelken mi açtı? İddiaların doğruluğu ise zamanla öğrenildi. Sosyal medyadan fotoğraf paylaşan Can Yaman, adeta itiraf niteliğinde bir işe imzasını attı. Can Yaman'ın yeni sevgilisi kim?

can yaman sevgilisi

Can Yaman ve Diletta Leotta aşkının sona ermesinden sonra başarılı oyuncunun yeni bir aşka yelken açtığı iddia ediliyor. İtalya'da Sandokan dizisiyle adından söz ettiren ünlü isim, aşk hayatıyla da gündemdeydi. Spor spikeri ile olan birlikteliği neticesinde kendisini daha fazla kişi tanımıştı. Ancak ikilinin evlilik hazırlığı yaparken ayrılması herkesi üzdü. Hayranları nasıl ayrıldıklarını anlamaya çalışırken Can Yaman'dan yeni bir sevgili hamlesi mi geldi? Ünlü oyuncu adeta boş durmuyor. Aşk hayatı oldukça hareketli geçtiği belirtilmekte.

Yeni Sevgilisini Paylaştı!

Can Yaman, yeni sevgilisiyle birlikte yaptığı paylaşımla aşkını ilan etmiş oldu. Böylelikle sorulara da bir şekilde yanıt verdi. Son zamanların dikkat çeken ismi, Türkiye'ye dönmüştü. Disney Plus ile anlaşmalı dizide oynayacak. Francesca Chillemi ile olan ilişkisini sosyal medyadan duyurması ise dikkat çekti. Üstelik tek bir açıklama dahi yapmadan bunu belli etmesi hayranlarının gözünden kaçmadı.

Hangi Dizide Oynayacak?

Can Yaman'ın hangi dizide oynayacağı yakında kesinleşecektir. Şimdilik büyük bekleyiş sürüyor. Başarılı oyuncu hakkında ortaya atılan çok fazla dizi projesi iddiası var. Disney Plus için çekilecek bir yapımda oynayacak.

Yazar: Haberci
<