Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Camdaki Kız Dizi Oyuncusu Feride Karakterinden Akılara Durgunluk Veren Açıklama Geldi!

Camdaki Kız'ın Feride'si Nur Sürer, Armağan Çağlayan'ın sunduğu programa katıldı ve önemli soruları yanıtladı. Aile hayatından sıkça bahseden ünlü isim, diziye dair bazı açıklamalarda da bulundu. Feride karakteri ile annesinin benzerliğinden de söz etti. İşte programa dair son detaylar...

camdaki kız feride

Camdaki Kız dizisiyle adından söz ettiren ve Feride karakterini canlandıran ünlü oyuncu Nur Sürer, Armağan Çağlayan'ın programına katıldı. Programda kendisine sorulan soruları içtenlikle yanıtlayan ünlü isim, şimdilerde diz ile gündeme geliyor. Dizide canlandırdığı karaktere değindi ve önemli açıklamalarda bulundu.

Feride'yi Annesine Benzetti!

Kendi hayat verdiği karakterin annesine benzediğini vurguladı. Bu hamlesiyle birlikte annesini ne kadar otoriter bir kadın olduğundan bahsetti. Disiplin içinde büyüdüğünü ifade etti. Kendisiyle ilgili yaşanan bu gelişme ise dikkat çekti. Pek çok kişi onun çocukluğu hakkında bilgi sahibi değildi.

Dizinin Dikkat Çeken İsimlerinden!

Öte yandan Camdaki Kız'daki Feride karakteriyle dizinin enleri arasına adını yazdırdı. Başarılı ismin bu hamlesiyle birlikte genç neslin de dikkatini çektiği belirtiliyor. Geçmişteki sinema filmleri ve çeşitli dizilerle adından söz ettirmeyi başarmıştı. Camdaki Kız'daki Feride karakteri sayesinde güncel olarak büyük bir üne kavuştuğunu söylemek mümkün. Kanal D dizisinde oynadığından beridir gündemden düşmek bilmiyor.

Yazar: Haberci
<