Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Çağlar Ertuğrul Adım Adım Şişmanlığa Gidiyor! Kilo Almasının Nedeni Belli Oldu!

Teşkilat'tan ayrılan Çağlar Ertuğrul, dikkatleri üzerine çekmişti. Ünlü isimle ilgili çeşitli ifadelere yer verildi. Oyuncunun yeni projesi duyuruldu. Sırf bu projede oynamak için 15 kilo alacağı itirafında bulunarak herkesi şaşırttı. İşte yeni dizisinin ismi...

Teşkilat Dizisi

Çağlar Ertuğrul, Teşkilat dizisinden ayrılması ile gündeme gelmişti. Ünlü isim bir anda ekranlara veda ettiğini duyurdu. Öte yandan TRT 1 dizisinden ayrılmasıyla birlikte çeşitli projelere de yeşil ışık yaktı. Peki ya ünlü oyuncu şimdi hangi dizide veya filmde oynayacak? Bu gelişme dikkatleri üzerine çekecek. Oyuncuyla ilgili çeşitli ifadelere yer veriliyor.

Yeni Projesi Ortaya Çıktı!

Oyuncu, yeni bir projenin hazırlığına başladı bile. 15 kilo alacağı belirtildi ve bunun için hazırlıklar gözler önüne serildi. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, 15 kilo alacağını kendisi de itiraf etti. Bu gelişmenin yanı sıra merak edilenler tek tek yanıt buluyor. Ünlü isme dair neler biliyoruz? İşte çeşitli gelişmeler haberimizde yerini aldı.

Dizinin İsmi Verilmedi

Öte yandan oyuncu dizide mi filmde mi oynayacak bilinmiyor. Ancak her halükârda projenin adı paylaşılmadı. Tüm bu gelişmelerle birlikte yakın zamanda oyuncudan müjdeli haber geleceğini belirtelim. Teşkilat'tan ayrılması kendisi için yeni fırsatlar yaratması anlamında önemli bir adım oldu.

Yazar: Haberci
<