Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Çağla Şıkel'in Yeni Aşkı Kim? Bu Haberi Duyunca Şok Olacaksınız!

Çağlar Şıkel, bu sefer farklı bir adamla aşk yaşadığı yönünde iddialarla gündeme geldi. Peki ya ünlü isim, şimdi kiminle birlikte? Daha yeni boşanan ünlü sanatçının eski eşi ile aşk mı yaşıyor? Bu haber karşısında Zeynep Bastık ve Çağla Şıkel'in arası açılabilir. İşte yasak aşka dair detaylar...

Çağla Şıkel

Çağla Şıkel, son zamanlarda dikkatleri üzerine çekiyor. Ünlü ismin görüştüğü kişi evli bir adam mı? Aralarında ilişki yaşandığı dahi iddia edilmişti. Gündemde kısa sürede büyük etki yaratan olay hemen kapandı. Ancak şimdi de farklı biriyle görüştüğü belirtiliyor. Henüz yeni boşanan ünlü isimle birliktelik yaşadığı dahi iddia edildi.

Zeynep Bastık'ın Eski Eşiyle Birlikte!

İddialara göre Çağla Şıkel, geçtiğimiz haftalarda tek celsede boşanan Zeynep Bastık'ın eski eşi Tolga Akış ile aşk yaşıyor. Bu gelişmelerden sonra çeşitli detaylara yer verildi. Öyle ki kimse böyle bir hamle beklemiyordu. Zeynep Bastık'tan konuya ilişkin bir açıklama gelmezken, çiftin neden boşandığına bir türlü anlam verilememişti.

Çağla Şıkel İddiaları Reddetmedi

Öte yandan Çağlar Şıkel de henüz iddiaları reddetmedi. Ancak kendisinin en kısa sürede sosyal medyadan bir açıklama yapması beklenmekte. Güncel gelişmelerle birlikte merak edilenler tek tek yanıt bulacaktır. Ünlü isim, hakkında asılsız bir iddia var ise sessiz kalmayacaktır.

Yazar: Haberci
<