Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Çağatay Ulusoy'dan Üzücü Haber Geldi! Sevenleri Sağlık Durumunu Merak Ediyor!

Çağatay Ulusoy ile ilgili güncel gelişmeler masaya yatırıldı. Oyuncunun Terzi dizisindeki çekimleri esnasında oldukça ağır olan aksiyon kamerasının devrilmesi şok etkisi yarattı. Ünlü isim kelimenin tam anlamıyla ölümden döndü. Peki ya Çağatay Ulusoy'un sağlık durumu nasıl?

Çağatay Ulusoy Hayranlarını Sevindiren Haberi Verdi! Yeni Proje İle Ekranlara Geri Dönüyor!

31 yaşındaki başarılı oyuncu, son yıllarda yer aldığı projeler ile adından söz ettiriyor. Ünlü ismin sergilediği performansı pek çok izleyici bilmekte. Dolayısıyla yeni sezonunda Terzi dizisinde neler olacağı da merak edilmekteydi. Dizinin yeni sezon çekimleri esnasında önemli bir kaza meydana geldi. Oyuncuya bir şey olup olmadığı merak edildi.

Aksiyon Kamerası Devrildi!

Aksiyon sahnesi çekilirken aracın üzerindeki kameranın devrilip bir anda düşmesi oyuncuya şok anlar yaşattı. Çünkü kamera üzerine düşse idi çok daha kötü şeyler olabilirdi. Değerinin 500 bin TL olduğu belirtilen ve oldukça ağır olan kamera, oyuncuya çarpsaydı ciddi yaralanmalara yol açabilirdi. Dolayısıyla dizi çekimlerinde bu felaketin çok ucuz atlatıldığı belirtildi.

Çağatay Ulusoy Sağlık Durumu Nasıl?

Çağatay Ulusoy'un sağlık durumuna dair olumsuz bir yorum yapılmadı. Oyuncu adeta felaketten döndü. Bu gelişme ile birlikte merak edilenler de yanıt buldu. Şimdi ise ünlü oyuncunun başrol oynayacağı dizi ne zaman yayın hayatına başlayacak merakla bekleniyor.

Yazar: Haberci
<