Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Büyükşehir Belediyesi'nden Yardıma Muhtaç Ailelere Destek Başladıi1

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yardımları ile ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Hanelere hem gıda hem de maddi ödemeler sağlanıyor. Dolayısıyla binlerce ev bundan faydalanacak. Peki toplamda kaç TL'lik bir destekten söz ediliyor? Kimler 300 TL'lik yardımı alabilir? Sosyal destek başvurusuna dair detaylar...

Para Logo

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden gelen açıklama doğrultusunda hanelere yapılacak 300 TL'lik yardım büyük dikkat çekti. Ramazan Ayı ile birlikte yemek ve maddi yardımlar sürüyor. Dolayısıyla belediyeler de bu süre zarfında sosyal yardımlarını iletmekte. Peki kimler bu yardımlardan yararlanabilecek? Özellikle de bu desteklerden birine ulaşmak için başvuru yapılmasına gerek var mı sorusu da çok sık soruluyor.

Ne Kadar Destek Sağlanacak?

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin destekleri açıklandı. 600 bin kişilik iftar yemeği, 40 bin haneye gıda paketi dağıtacak ve 68 bin haneye hane başına 300’er lira olmak üzere toplam 20 milyon 400 bin lira nakit desteğinde bulunulacak. Tunç Soyer, yaptığı açıklamada önemli detaylara değindi. Bir elin verdiğinin diğer elin görmemesi için önemli bir çalışma yaptıklarını vurguladı. Üstelik Ramazan Ayı'nda vatandaşların da birbirlerine destek olabilecekleri belirtildi.

Ramazan Destekleri Sürüyor!

Tunç Soyer, yaptığı açıklamada “Tarih yazan İzmir Dayanışmamızı bir adım daha ileri taşıyoruz. Giderek ağırlaşan yaşam koşulları nedeniyle temel ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan binlerce insanımızla Ramazan sofralarımızı paylaşıyor, iftar bereketini büyütüyoruz” cümlelerine yer verdi.

Yazar: Haberci
<