Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Buse Varol'un Kocası Alişan'ın Parasına İhtiyacı Kalmadı! Buse Varol'a Miras Gibi Para Vurdu

Alişan ve Buse Varol, ayrılığın kıyısından dönmüştü. İkilinin barışmasının hemen ardından çeşitli reklam teklifleri aldıkları ortaya çıktı. Üstelik rekor nitelikte bir ödeme aldıkları da görüldü. Peki hangi reklamda yer alacaklar? Milyonların merak ettiği son dakika gelişmesini aktaracağız.

Buse Varol'un Kocası Alişan'ın Parasına İhtiyacı Kalmadı! Buse Varol'a Miras Gibi Para Vurdu

Alişan ve Buse Varol'un barışması magazin gündemini derinden sarsmıştı. Pek çok kişi, ikilinin boşanacağını düşünüyordu. Çünkü iddia edilen söylemler o yöndeydi. Özellikle de avukata gidildiği ve Buse Varol'un boşanma işlemlerini başlatmak için dilekçe yazdığı bile söylendi. Ancak tüm bunların hepsi asılsızdı. İkili barıştı ve şu an çok daha iyi anlaşıyor. Arada bazı sıkıntılar olduğu söylense de genel olarak durumları iyi.

Barışınca Reklam Teklifi Aldılar

Öte yandan ikili barışınca Güneşli'de bir AVM açılışı için koleksiyon yüzü olarak Alişan ve Buse Varol davet edildi. Reklam anlaşmasından kazanacakları parayı duyanlar ise gözlerine inanamadı. Büyük bir kazanç elde edecekleri ortaya çıktı.

100 bin TL Alacaklar

İkilinin kazanacağı para 100 bin TL olarak açıklandı. Bu gelişme sonrasında ikili hakkında çeşitli gelişmeler meydana geldi. Bakalım yeni reklam teklifleriyle adlarından söz ettirecekler mi? Yakın zamanda güncel bilgileri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Pek çok kişi neler yaşanacağını itinayla takip ediyor. Alişan ve Buse Varol'un işleri de açıldı.

Yazar: Admin
<