Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Buse Varol'un Herkesten Gizlediği Vucudundaki Sırrı Ortaya Çıktı!

Buse Varol'un yaptırdığı dövme sonrası büyük tepki geldi. Alişan'ın eşi, son zamanlarda sosyal medyanın dilinden düşmüyor. Haliyle bu durum Buse Varol'u takip edenlerin gözünden kaçmadı. Peki Alişan konu hakkında neler söyledi? Yeni dövmesini görenler gözlerini alamadı.

Buse Varol'un Herkesten Gizlediği Vucudundaki Sırrı Ortaya Çıktı! Alişan Çileden Çıktı

Buse Varol, yaptığı dövme paylaşımı ile dikkat çekti. Pek çok kişinin ilgi ile takip ettiği ünlü isim, yaptırdığı dövme sonrasında bazı kullanıcılarının tepkisiyle karşılaştı. İki çocuk annesi olan ve oyunculuk kariyerine devam etmek için hazırlıklarını sürdüren Buse Varol, bu hamlesiyle takipçilerinin de dikkatini çekiyor. Gününü olabildiğince verimli geçiren isim, zaman zaman Alişan ile ayrılacağı yönündeki haberlerle uğraşmak zorunda kalıyor. Daha önceden yaptığı açıklamada böyle bir olayın yaşanmadığı ve iddiaların asılsız olduğunu dile getirmişti.

Vücuduna Dövme Yaptırdı

Koç burcu dövmesi yaptırarak takipçileriyle paylaşan Buse Varol, kimilerinin tepkisiyle karşılaştı. Çocuk sahibi olduğu ve bu yaşında nelerle uğraştığı yönünde anlamsız yorumlar yapıldı. Dolayısıyla bazı takipçilerin insanların özel hayatına karışmak gibi kötü bir huyu olduğu görülüyor.

Diğer Dövmesine de Tepki Göstermişlerdi

Buse Varol, çocukları Eliz ve Burak doğduktan sonra bileğine onların ismini yazdırmıştı. Sosyal medya takipçilerinin bir kısmı buna da tepki göstermişti. Ancak çoğunluğu bu dövmeyi anlamlı buldu ve ünlü ismi tebrik ettiler.

Yazar: Admin
<