Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Buse Varol'un 10 Yıl Önceki Hali Ortaya Çıktı! Alişan Canlı Yayında Tansyonunu Ölçtürdü..

Buse Varol, güzelliği ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Başarılı oyuncu, aylar içerisinde verdiği kilo ile belini inceltti. Yağlarından kurtulan ve fit bir görünüme kavuşan Varol, kimi zaman Alişan ile de gündeme gelmekte. İkili arasında yaşanan gelişmeler bir yana Buse Varol'un fit halini görenler gözlerine inanamadı.

10826.

Buse Varol ve Alişan'dan gelen haber hem şaşırttı hem sevindirdi. Buse Varol, hatırlanacağı üzere bundan birkaç ay öncesine kadar daha kiloluydu. Bel kalınlığı ile de gündeme geliyordu. Ancak dizi hazırlıkları adı altında o kadar çok kilo verdi ve sıkılaştı ki görenler şaşırdı. Ünlü isim bir anda popülerleşmeye başladı. Kendisindeki güzelliği ortaya çıkaran Varol, tüm beğenileri kaptı. Üstelik şu sıralar başarılı ismin tekrardan görüntüsüyle gündeme geldiği görülüyor. Eski halini görenler ise nasıl bu kadar çok değiştiğine anlam veremedi.

Kilolu Haliyle Gündeme Geldi!

Kendine bakan ve adeta baştan doğan Buse Varol, bakımlı biri olmanın önemini tekrardan hissetti. Kilolu haline nazaran daha şık gözüküyordu. Elbette eski hali de çok güzeldi fakat şu an çok daha farklı biri olduğunu kendisi de biliyor.

Boşanmanın Ucundan Döndüler!

Öte yandan Alişan ve Buse Varol'un yakında boşanacağı iddia ediliyordu. Hatta bu konuda ilk adımı Buse Varol atacaktı. İddialar doğrultusunda ikilinin boşanacağı söylense de zamanla barıştılar. Şu an ise gayet iyi anlaşıyorlar. Dolayısıyla boşanma iddialarının temeli olmadığı belirtildi.

Yazar: Admin
<